nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Més per Menorca continua reclamant el Col·legi Professional de Docents davant l’endarreriment del Govern

Més per Menorca ha reclamat aquest dimarts, 3 de maig, al Parlament la posada en marxa del Col·legi Professional de Docents, davant les objeccions de la Conselleria de Presidència. Concretament, s'han dirigit a la presidenta, Francina Armengol, demanant «per què el seu Govern s'oposa amb tanta vehemència i amb tant d'esforç a la constitució i a la posada en marxa del Col·legi de Docents».

El portaveu de la formació, Josep Castells, ja havia denunciat fa dues setmanes que el Govern endarreria «de forma injustificada la posada en marxa» d'aquest col·legi. Aquesta institució «es va crear per llei» al Parlament, «fa tres anys», ha explicat.

L'oposició, per part del PSOE, «ha anat endarrerint, fent informes en contra, tardant mesos i mesos, fins i tot, a acusar recepció de documents», ha denunciat el polític menorquinista. El Col·legi de docents «podria haver fet una gran aportació en el debat de la llei educativa», ha denunciat Castells.

Per la seva banda, Armengol ha declarat que «constituir un col·legi professional té tota una sèrie de mesures que s'han de prendre, que és el que s'està fent ara».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.