nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El Pi proposa establir limitacions al sector dels cotxes de lloguer

198819

La diputada d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament, Maria Antònia Sureda, ha proposat establir un sostre als cotxes de lloguer que es poden comercialitzar a les Illes Balears. «L’arribada massiva de cotxes de lloguer i la saturació que això pot provocar ens preocupa», han explicat. El Pi ja va presentar una iniciativa la legislatura passada perquè el Govern fes un estudi de la capacitat de cotxes de lloguer a les carreteres de les Illes Balears.

Segons Sureda, «l’estudi ens deia que era molt complicat establir limitacions a l’activitat, i que s’havia d’incentivar l’ús del transport públic per part dels visitants. Nosaltres pensam que s’ha d’anar una passa més endavant i establir un sostre en els cotxes de lloguer. A Formentera ho han fet, per tant, creiem que és possible aplicar-ho a totes les Illes Balears».

Amb tot, la diputada ha assenyalat que el sector dels cotxes de lloguer és «un dels sectors més determinants en la sensació de saturació de les nostres illes que als mesos centrals de la temporada turística poden tenir els residents i els visitants. Les infraestructures viàries queden col·lapsades per un excés de vehicles, i, per tant, seria desitjable intentar racionalitzar i harmonitzar l’ús d’aquestes infraestructures».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa dervers d'un any
El PI ha de dir quina alternativa de mobilitat proposen per els turistes que volen sortir del Hotel, volen passejar i volen conèixer diferents indrets de l'illa . Establir un sostre al nombre de cotxes de lloguer, està bé però no basta. Cal donar alternatives.
Valoració:-2menosmas
Per Pep, fa dervers d'un any
Fa temps que s hauria d' haver fet, es politics viuen a mallorca o a on viuen?
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente