algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Excarceració exprés dels feixistes espanyolistes que atacaren el centre cultural Blanquerna

Catorze individus varen ser condemnades per l'assalt al Centre Cultural Blanquerna durant la Diada del 2013. Després d'un llarg periple judicial, vuit varen ingressar a la presó. Però poques setmanes després, set dels vuit empresonats ja tenen el tercer grau penitenciari.

El darrer en aconseguir el benefici penitenciari és Pedro Chaparro, líder del grup ultra Democracia Nacional. Hi va entrar aquest 14 de març i menys d'un mes després ja té el tercer grau penitenciari.

Un altre és Manuel Andrino, líder de la Falange. Hi va ingressar el 27 de desembre del 2021 i un mes després, igual que Chaparro, ja tenia el tercer grau. A les xarxes socials se'l pot veure participant en diversos actes de la Falange i fent la salutació feixista.

Aquest règim de semillibertat implica que el pres només ha d'anar a dormir a la presó entre diumenge i dijous, i en pot sortir els caps de setmana. En el cas Blanquerna, tots tenen condemnes d'entre 2 anys i 7 mesos i 2 anys i 9 mesos.

Segons els experts és «poc usual» que es faci tanta via en concedir el tercer grau. Per la seva banda, cap dels extremistes ha mostrat cap mena de penediment, ben al contrari, han presumit públicament de l'atac violent contra les persones que participaven en l'acte de celebració de la Diada de Catalunya al centre cultural Blanquerna de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Mentras la població en general sigui apàtica,
pasiva i orientada cap al consumisme i cap a l'odi als vulnerables, els poderosos feran el que vulguin.
Noam Chomsky
Valoració:8menosmas
Per Injustícia Españorda, fa dervers d'un any
La justícia dels franquistes és una comèdia, una òpera bufa de farsants i fariseus plens de fantasmas i bubotas.
Valoració:9menosmas
Per gens, fa dervers d'un any
espaÑa no té vergonya, i ara menys que mai.
Valoració:10menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Deben tener el mismo abogado que Oriol Pujol.
Valoració:-10menosmas
Per P, fa dervers d'un any
Vergonya de justícia i de país!!!!
Valoració:12menosmas
Per Quina vergonya, fa dervers d'un any
És vergonyós, com els feixistes cometen les seves troperies amb total impunitat, mentres els damés sofreixen penes de presó només per cantar o per escriure, denunciats per grups que son els que acullen a quuests mateixos grups delinquents als que no se castiguen pels seus delictes.
I troben rar que hi hagi gent que no vulgui ser espanyola, amb aquesta justícia i aquestes institucions penitenciàries,tan contaminada de franquisme i de feixisme?
Valoració:12menosmas
Per És igual, fa dervers d'un any
És igual qui governi, res no canvia mai.
Valoració:12menosmas
Per veritat a manta, fa dervers d'un any
En aquesta espaÑa actual els fatxes a tota hora tenen avantatges enfront dels demòcrates, recolzats per les elits i restes de l´estat feixista de fa 40 anys. Amb ells el cotó de la democràcia resta brut a més no poder. Quins energúmens estant fets tots ells !
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente