algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

[VÍDEO] Armengol a Campos: «Fa 60 anys que l'OCB fa feina en benefici de les Balears; molt abans que vostè començàs a cobrar un sou públic sense fer feina per aquesta terra»

196549

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha defensat l'Obra Cultural Balear (OCB) al ple del Parlament davant l'atac de l'extrema dreta representada per Jorge Campos, de Vox.

Campos, en una intervenció sense sentit, ha retret a la presidenta que s'hagi reunit amb representants de l’Obra Cultural Balear i li ha demanat si «treballarà conjuntament amb aquesta entitat separatista».

Cal recordar que la reunió entre l'entitat i Armengol estava emmarcada en la roda de contactes de la nova Junta Directiva de l'OCB amb les principals institucions de les Balears.

La presidenta, visiblement molesta per la pregunta, ha explicat que es reuneix amb tota la gent que vol treballar per al conjunt de la ciutadania de les Balears. «L’Obra Cultural Balear és una entitat que té 60 anys d’història, molt abans que vostè començàs a caminar, i que fa 60 anys que fa feina en benefici d’aquesta terra; molt abans que vostè començàs a cobrar un sou públic sense fer feina per aquesta terra», ha remarcat Armengol a Campos.

Tot seguit, el representant de l'extrema dreta a les Balears ha intentat criminalitzar l'entitat amb un discurs ple de falsedats i inclús ha mostrat dues imatges amb la intenció de comparar una manifestació de l'OCB amb una marxa nazi.

Armengol, per la seva banda, ha rebut una ovació després de respondre-li això: «Senyors del Partit Popular, l’escoltau? Això és la seva esperança per poder governar aquesta comunitat autònoma? A mi me faria vergonya! S’ha de tenir molt poca empatia amb la ciutadania d’aquestes illes per utilitzar el torn de control al Govern, amb la que està caient, per a aquesta dèria ideològica seva, que només està en el seu capet i en el capet de la gent de Vox».

A més, ha retret a Campos que en aquests moments, «on hi ha una guerra a Europa, on la ciutadania està preocupadíssima pel tema dels preus, per la situació dels refugiats, per la situació de les morts… a vostè li preocupa la meva reunió amb l’Obra Cultural Balear. El sou que cobra vostè, que és més alt que el que cobra la majoria de la ciutadania d’aquestes illes, no es mereix que li’l paguem. Perquè la feina que fa és de viscera, de crispació, de divisió, d’enfrontament, quan en aquests moments més que mai se necessita altura de mires, que vostè no podrà tenir mai. Ni vostè ni l’extrema dreta que representa».

Armengol ha conclòs la seva resposta referint-se a la gran tasca de l'OCB, «una entitat de reconegut prestigi en aquestes illes. Que fa feina intensa en qüestions de les quals no ens avergonyim cap dels qui estimam la nostra terra. Tenim la immensa sort de viure a unes illes que tenen un patrimoni, una història, una cultura pròpies, que tenen una llengua pròpia i s’ha de fer feina en la normalització lingüística».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys
Aquest bufó "llepanos" se atreveix adir que l'OCB és simbol de nazisme, perdona turmessot per res del món voldriam assemblarnos a tú i le teva xusma.
Salut i República Països Catalans.
Valoració:9menosmas
Per Obviament, fa mes de 2 anys
En aquesta ocasió n´Armengol ha dit el que tocava, però recordem que fa poques hores trepitjava els drets del català.
Per descomptat que a les cabr...s de Vox no se´ls ha de donar ni una molècula d´aigua, però caldria també pensar en fer fora de casa nostra l´ideologia del PSOE, que no és prou beneficiosa pels catalans de Ses Illes Balears.
Valoració:8menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 2 anys
Els populismes creixen gràcies al vot obrer cansat de corrupció de PP, PSOE, CiU.... I de que es destini milers de milions a concursos públics de serveis amb un cost real molt inferior a l'adjudicat, i en alguns casos a macrofestes, com la cimera de presidents a La Palma. La gent passa pena per pagar l'energia i les forces democràtiques només pensen en festes i com viure del pressupost general. Aturau a VOX canviant la manera de fer política i de tudar els doblers per beneficiar els autònoms, les PIMES i la classe obrera no funcionària. Salut.
Valoració:7menosmas
Per No l'hem de menester per a res., fa mes de 2 anys
Ben dit, Francina! Aquest sujecte viu de fer mal a la gent, a la cultura, a la nostra llengua, a les nostres illes i al nostre poble.
I per molt que cridi i pegui potadetes, mai ens farà forasters. Si no li agradam que s'en vagi, perque ell tampoc ens agrada gens ni mica a noltros.
Valoració:24menosmas
Per Pobleret, fa mes de 2 anys
En aquesta ocasió la senyora Armengol ha estat brillant. Tant per reconeixer la gran feina feta per OCB com per la batussa contra aquests impresentables i abominables ultrdretans de Vox. Al feixisme només se'l combat. Ni aigua
Valoració:22menosmas
Per A votar en massa!, fa mes de 2 anys
El problema d'Europa no és només Putin. És VOX i tota l'extrema dreta que planeja pel continent que faran recular més de 100 anys de drets guanyat per la ciutadania. Recordau com aquests es feien fotos fa pocs mesos amb el dictador de Putin.
Valoració:23menosmas
Per ventolin, fa mes de 2 anys
Mejor, mucho mejor que la inquera se hubiese quedado en la farmacia familiar, vendiendo Ventolín.
Valoració:-24menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Tranqui Jordi. Ya les meterás mano el año que viene cuando entréis en el Govern.

Poc a poc i bona lletra. Tic tac.
Valoració:-28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente