cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

La CUP Mallorca organitza una taula rodona sobre la defensa dels serveis públics

196531

El proper divendres, a les 17 hores a l'Estudi General Lul·lià, la CUP Mallorca ha organitzat una taula rodona sobre els serveis públics i la seva defensa. L'acte també es podrà seguir en directe mitjançant el compte d'Instagram de la CUP Palma.

L'acte comptarà amb la participació de:

- Basha Changue, diputada per la CUP al Parlament de Catalunya. Explicarà les propostes de la CUP en matèria de polítiques laborals, i com institucions i treballadores poden anar de la mà en la lluita contra la temporalitat, la salvaguarda dels drets de les interines, i la fi dels acomiadaments.

- Maria Josep Lorente, de la CUP-Crida per Palma i la Coordinadora d'Interines i Temporals Illes Balears. Analitzarà el paper del Govern de les Illes Balears i la Llei d'Interins aprovada a finals de 2021.

- Manuel Gala, del col·lectiu d'infermeres en lluita EIBEL. Denunciarà la situació de precarietat que viu el seu col·lectiu, com després dels aplaudiments al principi de la pandèmia ha continuat el retrocés en drets laborals, perjudicant tant a treballadores com a usuàries de la sanitat pública.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.