nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Les Balears plantejaran més de 30 mesures al Govern espanyol per a fer front a les conseqüències de la guerra

Les Balears plantejaran al Govern espanyol un paquet de més de 30 mesures per a fer front a les conseqüències sorgides de la guerra a Ucraïna, especialment adreçades a «ajustar fiscalment de manera temporal» el preu de l'energia i dels carburants.

Així ho ha anunciat aquest dilluns en roda de premsa el portaveu del Govern i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, qui ha insistit que «s'han d'adoptar mesures en l'àmbit de la fiscalitat».

En aquest sentit, ha detallat que es tracta d'un paquet «ampli» dirigit a pal·liar els efectes de la guerra en matèria d'energia, per a estabilitzar els preus, en matèria de carburant i transport, «un dels sectors més afectats especialment a les Illes», o en matèria d'habitatge, perquè s'imposin limitacions al preu del lloguer o evitar que es produeixin desnonaments de manera temporal.

Així mateix, s'inclouen també mesures per a «protegir els sectors més vulnerables i les persones que es puguin veure més afectades pel conflicte», ha insistit Negueruela, qui ha assenyalat que aquestes iniciatives seran «temporals» i, si cal, «es prorrogaran el que duri aquesta situació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.