nubes dispersas
  • Màx: 17.72°
  • Mín: 8.69°
17°

Veus Feministes, la nova associació de Porreres que persegueix ser un municipi «més inclusiu, més igualitari i més feminista»

196103

Aquest dissabte, 12 de març, s'ha presentat la nova associació Veus Feministes de Porreres. L'acte ha tengut lloc al Centre de Formació Musical de l'Auditori de Porreres i ha comptat amb la participació de Cécile Parra, del Moviment Feminista de Mallorca, Rosa Cursach, la directora insular d'Igualtat del Consell, Teresa Bellido, docent, assessora i excoordinadora de coeducació, Aina Villalonga, docent i coordinadora de coeducació a l'IES Porreres, i Xisca Mora, la primera batlessa del municipi.

Aquesta iniciativa ha sorgit de la necessitat de tenir «un espai feminista al poble», segons han explicat a través de les xarxes socials. En aquest sentit, varen decidir «crear un nou col·lectiu on compartir sinergies i interessos prenent com a referent la lluita feminista». L'objectiu és «fer feina cap a un Porreres més inclusiu, igualitari i sobretot, més feminista».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lila, fa mes de 2 anys
El feminismo empieza por ocupar el lugar por méritos propios no solo por ser mujer y arrimarse a quien conviene. Escalar puestos de esta manera es hacer un flaco favor a todas aquellas mujeres que pese a todo luchan por estar delante. No basta ser alcaldesa y reclamar feminismo, hay que demostrar como llegó al puesto.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente