nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Pere Soler demana al Consell que impulsi l'activitat agrícola ramadera tan «important per al manteniment de la Serra de Tramuntana»

13-12-2021 El conseller de El PI en el Consell de Mallorca, Pere Soler POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS EL PI | EL PI

L'exconseller d'El Pi al Consell, Pere Soler, vol demanar a la cambra que s'impulsi l'activitat agrícola ramadera en el Sistema d'Indicadors de la Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial (STPM). «Hem d'impulsar el sector, si disminueix la ramaderia extensiva significa menys pasturatge i més risc d'incendis, el sector ho reclama», ha declarat el polític.

Soler ha denunciat que «sols 3 de 20 municipis de la STPM compten amb un catàleg adaptat al Pla Territorial Insular Mallorca», una qüestió que és «important l'activitat agrícola ramadera als nostres elements patrimonials»; en aquest sentit, defensa que el sector agrícola ramader és molt important per al manteniment de la Serra de Tramuntana.

El polític vol saber «què pensa fer el Consell per impulsar-los (els STPM) a què s'adaptin al catàleg», ha declarat; aquest sistema «té l'objectiu d'identificar conflictes i debilitats per poder actuar de forma efectiva, però que ens fa preguntar si realment tenen una estratègia definida coherent». Per altra banda, també ha apel·lat a l'augment dels vehicles en una zona de naturalesa protegida i de la presència humana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa mes de 2 anys
En Pere Soler té raó, però s'ha de aprofundir molt mes. Les condicions de papers i papers que s'ha de fer per tenir animals, a molts les supera, i les ocupa jornades de feina, per anar i venir d'aquí i d'allà. Ni saben com fer.ho. Facilitar paperum, no estaria de més
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente