cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
22°

Investigadors i entitats memorialistes donen l'esquena als extremistes de Vox

Aquest dimarts, 8 de març, s'ha viscut una de les imatges amb més impacte de la jornada al Parlament de les Illes Balears.

Durant el debat sobre la Proposició No de Llei (PNL) presentada pels grups parlamentaris Unides Podem, PSIB i MÉS per Mallorca, relativa a la participació activa del franquisme en l'Holocaust i extermini nazi, quan ha estat el torn de la intervenció del representant de l'organització neofeixista Vox, Sergio Rodríguez Farré, els representants de les entitat memorialistes, com Memòria de Mallorca, i els investigadors, que eren a la zona de públic, han donat l'esquena a al representant de l'extrema dreta que negava les evidències històriques que assenyalen la vinculació del franquisme amb el nazisme.

Els extremistes de Vox també han quedat totsols a l'hora de la votació, ja que han estat els únics que s'ha oposat a la PNL relativa a la participació activa del franquisme en l'Holocaust i extermini nazi,

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per alls, fa mes de 2 anys
Jo vot i votarè a VOX. Sense dubtes. Amb all o sensa.
Valoració:-2menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys
arruix: "A quien le pica ajos come" descriure el que realment ets (pels teus comentaris i per qui dius votaràs) no hi ha cap dubte no és insultar.
Valoració:0menosmas
Per Fora intolerants, dels parlaments democrátics!, fa mes de 2 anys
@Amorals. Tots aquests nazis necessiten d'un bon tractament psicològic, per tal de que deixin de seguir aquestes polítiques tan perjuducials per a la societat, similar al que s'apliquen a les persones captades per sectes i rescatades.
Però primer s'haurien d'il.legalitzar tots aquests partits d'extrema dreta, perque en primer lloc son la continuació d'aquells partits polítics que varen dur la guerra, la destrucció i la mort al món sencer, al segle passat. I en segón lloc, perque no és ni just, ni llògic, ni acceptable, que se tengui a dins de les institucions democràtiques a una gent que precisament tot el seu programa està enfocat a destruir a aquestes mateixes institucions. I que a sobre, els seus representants cobrin uns bons sous de doblers sortits dels nostros impostos i que a sobre, NO APORTEN ABSOLUTAMENT RES POSITIU.
Valoració:4menosmas
Per Goriet, fa mes de 2 anys
Arruix, qui t'ha insultat??
No crec que el creador sigui conscient de l'existència d'amebes com tu.
Valoració:2menosmas
Per arruix, fa mes de 2 anys
Tú también formas parte de lo que despectivamente llamas "hi haja de tot". A no ser que tú hayas venido al mundo por la gracia de algún espiritu no santo "sense cap rao concreta", Supongo..
Quins pebrots tens, bon al.lot.
Valoració:-5menosmas
Per Quina vergonya, fa mes de 2 anys
Aquest diari no surt per fer propaganda de partits nazi-feixistes. Surt perque el Català tengui un lloc dins del periodisme, la cultura i les arts.
Valoració:4menosmas
Per amorals, fa mes de 2 anys
La majoria de feixistes porten a damunt seu un tant gran adoctrinament que els cega del tot. Semblen zombi-nazis. Predestinats a no fer res de profit, històricament perduts i desubicats, amb el pas eternament equivocat.
És ver que són al món perquè hi haja de tot, i no per cap altra raó concreta. Una casuística amoral.
Valoració:3menosmas
Per arruix, fa mes de 2 anys
Dic.-
Bien está que expreses tus ideas, pero deja tranquilas a las mías
Tú vas a votar lo que quieras, y yo votaré a VOX. No lo he hecho nunca, pero si el Creador me da salud, lo haré.
Por cierto: Yo no te he insultado, pero tú lo haces. Y podría hacerlo. Aquí está la diferencia. La educación del uno y la del otro.
Que tengas un buen día.
Valoració:-7menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys
arruix:Clar que votaras a VOX perquè ets un masclista un homofob,un racista un totalitari ect.
Valoració:9menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Pues el año que viene estarán en el govern…
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente