algo de nubes
  • Màx: 13.32°
  • Mín: 7.77°
13°

Vox, PSOE i Podem s'alien per obligar els centres d'ensenyament a tenir amb «caràcter permanent» una bandera d'Espanya

195251

L’Ajuntament de Vila-real, al País Valencià, ha aprovat una iniciativa del partit neofeixista Vox que ha rebut el suport del PSPV-PSOE i de Podem, perquè des de la institució municipal es «requereixi» a tots els centres educatius perquè plantin una bandera espanyola a l'exterior.

Segons la proposta aprovada, l'Ajuntament requerirà «de manera immediata» tots els centres d'ensenyament de la ciutat perquè «enarborin» la bandera d'Espanya amb «caràcter permanent».

Vox, PSOE i Podem consideren que la bandera espanyola «simbolitza la Nació, és signe de la sobirania, la independència unitat i integritat de la Pàtria».

L'ajuntament també obligarà els centres a posar l'ensenya espanyola en un lloc «destacat, visible i d'honor» i també preveu que les banderes «de la 'regió', la província o del municipi» no podran «tenir major mesura».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Això no és patriotisme., fa mes de 2 anys
L'espanyolitat és l'escusa dels forasters que no se volen integrar, que també ténen enveja de la gent d'aquì, per donar-nos mala vida i si pot ser, destruir-nos.
Basta veure la paròdia de bandera de Mallorca que han fet i que volen posar al lloc de la vertadera, amb tres barres enllic de quatre, la banda blava, que és gairebé irrelevant, que té unes dimensions major que la part important i que simbolitza les arrels catalanes del nostre poble , per veure que ens volen expulsar per quedar ells tots sols. I és que a ells Espanya els importa un rave, però Espanya és l'escusa i l'arma més poderosa que ténen a mà per fer-nos mal.
Això no és patriotisme: Son males entrsnyes,enveja i ganes de fer mal.
Valoració:5menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Qué locura!! A dónde vamos a parar?

Intularapla!! 😡
Valoració:0menosmas
Per OK, inferiors i emigrants !, fa mes de 2 anys
Aquests se senten que són inferiors, es senten discriminats, es senten lluny de la seva terra ?
Si de cas es deu tractar de lo primer i de lo darrer !
I perquè no miren d´integrar-se plenament, sense condicions ?
Valoració:1menosmas
Per Inaudito, fa mes de 2 anys
¿La bandera de un país en los colegios de un país?
Hay que contactar inmediatamente con la ONU y Amnistía Internacional para acabar con este despropósito.
Valoració:-3menosmas
Per Si corregíssin el que fan malament, no renegariem, fa mes de 2 anys
Si la idea de la nació espanyola no fos la d'eliminar tot el que no és castellà i messetari, d'aniquilar llengues i cultures que no siguin les castellanes,d'espoliar la riquesa i els beneficis de les terres de la seva part del Mediterrani nord-est, per gaudir-ho a les terres del centre i del sud.
I si no tractàssin d'aniquilar als nostres pobles, ficant tot tipus de gent d'altres regions i també estrangeres que no sempre és bona gent i que no vol integrar-se amb noltros, si no amb voluntat d'imposar les seve"coses", declarant la guerra als indígenes, per ofegar a la nostra gent i fer-la fugir de casa seva, no veuriem a la bandera espanyola i els símbols d'aquest estat naciô, que va néixer i se va format d'una manera tan cruel i tan injusta, com els símbols d'una imposició i d'una represió que res té a veure amb noltros.
Però mentres continúin robant-nos, maltractsnt-nos i enviant allaus de gent de fora que vé amb la intenció de sotmetrer-nos a noltros i que enns maltracta només perque parrlam la nostra llengua, no hi haurà cap simpatia cap a res d'aquesta Espanya.
Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys
Vaya por Dios.
Todo el mundo os tiene manía.
Os dan por todos lados.
Insostenible.
Yo ya me lo iría tomando en serio.
Pobrets meus.
No hay derecho.
Cuánto dolor gratuito.
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente