algo de nubes
  • Màx: 15.43°
  • Mín: 7.61°
15°

El Pi i les associacions de comerciants i petits empresaris demanen «un canvi de rumb» en la gestió dels fons europeus

194251

El president d'El PI-proposta per els Illes, Tolo Gili, s'ha reunit amb la Federació d'Empresaris de Comerç de Balears (Afedeco), l'Agrupació Empresarial de Vehicles amb i sense conductor (Aevab) i la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (Pimem) per a reclamar «un canvi de rumb» en la gestió dels fons europeus.

Gili ha compartit la seva «preocupació» amb les entitats en relació als fons europeus. «Des d'El PI consideram que els fons europeus són per a la transformació de l'economia, per tant, s'ha d'arribar al sector empresarial de les Illes», ha emfatitzat.

Segons Gili, «fins ara el plantejament dels fons és absolutament insatisfactori». El PI ha denunciat la «poca transparència, desorientació i una abusiva concentració en les grans administracions per a finançar projectes necessaris» amb la qual, al seu judici, s'estaria actuant, sense realment impulsar «la filosofia transformadora de model».

El PI ha argumentat que el teixit econòmic de les Illes «es fonamenta en una gran quantitat de petites i mitjanes empreses que han de recuperar el pols d'activitat després de la crisi econòmica i han de tenir l'administració pública al seu costat».

Per això, Gili ha demanat al Govern que posi en marxa «un espai de redacció i tramitació de projectes amb connexió amb petites i mitjanes empreses per a presentar projectes conjunts i que transformin el model productiu».

En les reunions han participat també la vicepresidenta del partit, Xisca Mora, i el portaveu de la formació en el Parlament, Josep Melià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.