algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Truyol assegura que les mocions per reprovar-la per la dessuadora de Top Manta amaguen el racisme i xenofòbia de PP i Cs

La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha assenyalat aquest dimarts que les mocions per reprovar-la després de la polèmica per la dessuadora de Top Manta amaguen el racisme, el classisme i la xenofòbia de PP i Ciutadans.

Truyol ha remarcat que les peticions per la seva reprovació es basen en falsedats. Així, en relació amb la del PP ha lamentat que «sostinguin una mentida per generar un escenari en el qual representar el seu discurs feixista i d'odi».

En el cas de Cs ha criticat que la formació assumeixi la premsa com el comerç il·legal i les màfies.

«Són dues grans mentides que s'han de combatre i haurien de retirar les mocions si no volen quedar com a xenòfobs», ha reclamat.

La regidora ha recordat que va creure que les primeres crítiques a la seva fotografia en les xarxes socials amb la dessuadora de Top Manta eren a causa del desconeixement pel qual, ha afegit, va presentar també en les xarxes socials les característiques de la marca, legal i solidària.

«Ja no estan parlant des del desconeixement o la innocència i insisteixen en la mentida del comerç il·legal», ha apuntat en relació amb la presentació de les mocions per la seva reprovació.

Truyol ha subratllat que Top Manta és una marca legal constituïda en 2017 i que, a més de denunciar el racisme, treballa amb criteris de proximitat i sostenibilitat, «cosa que poques marques que es volen vendre com a patriòtiques poden dir».

La regidora ha criticat que els partits de dreta pretenen identificar quines marques són correctes i quines no, o quines s'han de consumir i quines no.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Res de bo, duen entre mans, fa mes de 2 anys

Racisme i xenofòbia pot ser. Però el que si és cert, és que s'aferren a tot per tornar a tocar poder, perque els doblers minven. i pensen que aquestes ajudes que dóna Europa, ferien millor servei si les "gestionàssin ells de la manera que saben fer tan bé" que no que estiguin en mans dels "rojots i rojotes i de catalufos".

Valoració:2menosmas
Per Marc, fa mes de 2 anys

Na Truyol, d'antisistema a política professional. Casta.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente