nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

Pablo Casado troba que els casos d'abusos a menors tutelades a Madrid són diferents dels del País Valencià i les Balears

El president del Partit Popular espanyol, Pablo Casado, ha demanat «que es faci justícia» davant els casos d'explotació de menors tutelats, però ha diferenciat el cas de Madrid dels ocorreguts a Mallorca i al País Valencià.

«Hi ha diferències entre la Comunitat de Madrid,el País Valencià i les Balears. El Govern de la Comunitat de Madrid, quan ha conegut els fets s'ha presentat com a acusació i la captació d'aquestes menors es feia fora dels centres de tutela, quan no estaven tutelats», ha matisat Casado aquest divendres en una roda de premsa a les Navas del Marquès (Àvila).

Per contra, segons ha precisat, al País Valencià eren els propis cuidadors de les nines, entre ells el marit de la vicepresidenta de la Generalitat els que abusaven dels menors» i a més, ha denunciat que quan es varen assabentar, «no només no ho varen denunciar sinó que varen entorpir la recerca i varen portar a les nines emmanillades dient que estaven boges i era unes mentideres».

Pel que fa al cas de les Balears, el líder conservador espanyol ha dit que «a les Balears, a damunt ascendeixen el director general que era responsable dels afers de tutela».

Casado ha recordat que el PP va demanar davant Estrasburg una missió internacional per a investigar aquests casos però ha lamentat que «el Partit Socialista europeu l'hagi aturat».

«Hem de denunciar-ho perquè és la nostra tasca, i deman a Sánchez que, o posa ordre en el govern valencià i balear, o sinó els estarà semblant bé que aquests casos hagin passat i no s'investiguin i no tenguin conseqüències polítiques a més de penals», ha resolt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys

Pablo Casado considera que si ets un votant de dretes ets colló. Si no, no s'enten.

Valoració:5menosmas
Per Pepet, fa mes de 2 anys

Doncs..son millors si es fan en castellà??

Valoració:9menosmas
Per que posi un quiosc de records al Mingorrubio !, fa mes de 2 anys

Què pot dir de profit una persona com casado que és l´exemple viu de la incultura Ñola i a més és excloent i racista de mena ? (a banda de fatxa, mentider, aprofitat, i ocultador de la corrupció)
Res de profit !
Clavaguera pura !
Fora !

Valoració:12menosmas
Per Com t’ho diré, fa mes de 2 anys

Groller......

Valoració:10menosmas
Per Ja, ja, ja..., fa mes de 2 anys

Els seus són millors...!
On vas parar?

Valoració:12menosmas
Per Pobre al.lot, fa mes de 2 anys

A Pablo Casado se'l veu una persona amb una intel.ligència tan escassa, que esgarrifa pensar quines deven ser, les intencions dels que l'han posat al poder.

Valoració:12menosmas
Per Mentida, fa mes de 2 anys

No, són igual d'indecens tant allà on governen uns com on governen els altres.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente