nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Antònia Jover: «Les nostres polítiques només estan condicionades pels nostres ideals, no li devem res a ningú»

La coordinadora de Podemos Balears, Antònia Jover, ha assegurat que les polítiques de la formació «només estan condicionades pels nostres ideals d'un món més just i més sostenible», posant l'accent que el partit «no li deu res a ningú».

Segons ha informat Podemos, la coordinadora s'ha dirigit aquest dissabte a la nova executiva autonòmica de la formació a les Balears asseverant que «la gran fortalesa de Podemos és que no li deu res a ningú, només a la gent de les Illes». «Les nostres polítiques només estan condicionades per la meta d'aconseguir un món més just i sostenible», ha afegit.

Jover, que ha presidit aquest dissabte el seu primer Consell Ciutadà Autonòmic del partit, ha explicat abans de començar la sessió que «Podemos és l'alternativa real a aquells que volen governar per a arrasar amb tot i amb tots. Aquells que venen a col·locar les Illes en el cim de la corrupció, els de les polítiques del desenvolupisme salvatge que acaba amb tot el patrimoni cultural, i que amenacen de destruir a base de retallades els pilars socials bàsics com la sanitat i l'educació».

«Unidas Podemos està fent possible, des dels governs, polítiques socials que estan protegint la gent i que estan fent que les Illes i Espanya avancin», ha destacat Jover.

Així, ha fet valdre l'«haver impulsat l'Ingrés Mínim Vital, les successives pujades del Salari Mínim Interprofessional i la Llei d'Habitatge». També, ha continuat, el fet d'«haver aconseguit posar d'acord a la patronal i sindicats per a recuperar drets per als treballadors amb la Reforma Laboral».

«Precisament en el Govern estem protegint i fomentant el nostre sector primari i afermant la transició energètica tant en el seu vessant ambiental com social. Són dos sectors clau per al futur de les Illes i també per a demostrar que som capaces de gestionar d'una manera diferent a com s'ha fet anteriorment», ha assenyalat la coordinadora.

En aquest sentit, Jover ha explicat que «la presència de Podemos és garantia d'ampliació de drets i nous avanços socials», enfront de «l'ascens fulgurant de la ultradreta i la radicalització trumpista del PP». Per això, ha afegit, «des de Podemos no es té millor arma que ser possibilitador d'un futur real de benestar per a la ciutadania».

Així mateix, ha insistit que «Podemos és l'alternativa real a un PP que necessitarà a Vox per a governar a les Balears». «Podemos ha de continuar sent qui marqui el rumb dels grans avanços que estan per arribar a les Illes, i la garantia que no es farà ni un pas enrere quant als drets ja aconseguits», ha dit.

Aquest Consell Ciutadà Autonòmic és el primer que el partit ha celebrat en 2022 i el primer de la nova executiva autonòmica. Així, Podemos a les Balears ha començat una nova etapa, liderada per Jover i en sintonia amb la direcció estatal de Ione Belarra, després d'haver obtingut aquesta el 82% dels vots dels inscrits el desembre passat per a convertir-se en nova coordinadora general del partit a l'arxipèlag.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jamás os votaré, fa mes de 2 anys

Para empezar a quien os da los votos. Que, por cierto, ya son ganas.
Efectivamente, es un "proyecto" totalmente fracasado; ahora solo van a meter cuchara a ver que pillan..

Valoració:-2menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Els seus ideals, què diu aquesta gent? Quin fart de riure que m'he fet quan ho he llegit. Me n'he recordat d'en Grouxo, dels germans Marx, quan oferia canviar els seus principis si algú no estava d'acord amb ells. Venen eleccions, ara toca la xerrameca buida electoral per a ingenus, no és ve, madò Antònia? Teniu uns ideals molt volubles, madona, millor que parleu d'una altra cosa, ja hem vist allò que heu fet a UP amb aquells ideals del 15M, que tant ens engrescaren als que aspiràvem a una regeneració de la política i del país. Amb la boca tancada estaríeu més dignes, la vostra falta de coherència ja no us fa creïbles, digau el que digau, els fets són els que són i els vostres tenen poc a veure amb el que prometéreu quant volíeu assaltar els cels. No calen més mentides, ja hem vist les vostres prioritats quines són.

Valoració:2menosmas
Per Fracàs, fa mes de 2 anys

Com passa amb tots els projectes fracassats, Podemos perd vots i afiliació cada dia. Demostra que és un projecte fracassat el fer que ja no tenen altre recurs més que el de fer por amb l'extrema dreta i el de vendre fum, talment Yolanda Diaz amb la reforma de la llei laboral.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente