algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Antònia Jover: «El ministre Garzón ha dit la punyetera veritat sobre les macrogranges»

La coordinadora de Podem a les Balears, Antònia Jover, ha traslladat aquest dijous «tot el seu suport» al ministre espanyol de Consum, Alberto Garzón, per haver dit «la punyetera veritat sobre les macrogranges».

En un missatge publicat en les xarxes socials aquest dijous, Jover ha argumentat les macrogranges arruïnen els petits ramaders locals i contaminen el medi ambient.

A més a més, ha insistit, les institucions europees han denunciat aquestes situacions. «Afortunadament, no és el model de les Balears», ha apuntat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per de asco, fa mes de 2 anys

Las palabras del comunista, pueden encerrar algo de verdad. Pero si quieres ser libre no puedes chupar mensualmente una paga del Gobierno que le pagan todos los españoles. Incluso los que tienen granjas.
Y esa tal Jover, quién es?

Valoració:-12menosmas
Per Evidentment, fa mes de 2 anys

Per això l'han embestit: Perque ha dit la veritat.
Però per les restes de Franco que hi ha a dins de la política espanyola, ser de Podemos és una de les coses pitjors que se pot ser, desprès d' independentista català i de nacionalista basc.

Valoració:12menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Otra florero...

Valoració:-9menosmas
Per Les veritats escandalitzen als corruptes, fa mes de 2 anys

De més grosses en han dit i fet molts de ministres del PP i del PSOE, sense que ningú hagi demanat cap dimisió Però com que les manifestacions d'Alberto Garzón van en contra de les brutors, fetes per certs empressaris que maltracten animals i juguen amb la salut dels ciutadans, els partits de l'IBEX s'hi tiren damunt per defensar a aquests empresaris que no cumpleixen amb les normes. Però també aquests escàndols sense motiu que monten els de la oposició, van dirigides a tractar de desestabilitzar al govern actual, per ells tractar de tornar gafar el comandament, sobre tot per fer jocs de mans amb les ajudes europees.

Valoració:14menosmas
Per La qüestió, fa mes de 2 anys

La qüestió no és que hagi dit la veritat, la qüestió és que no legisllarà per canviar les coses perquè el PSOE no ho permetrà. És a dir que tot queda en pura propaganda.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente