nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

Joan Planes, nou president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca

Després de l'assemblea del passat 14 de desembre, en la qual l'Assemblea Sobiranista de Mallorca va elegir el nou secretariat, aquest dimarts s'ha consensuat el nom del president. Joan Planes ha estat elegit per unanimitat d'entre tots els noms que conformen l'executiu.

Els altres càrrecs que faltaven per decidir, també han estat nomenats: Agnès Ambrós serà la vicepresidenta, Pere Ripoll el secretari i Cristòfol Soler el tresorer.

Segons han comunicat des de l'entitat, els objectius del nou secretariat continuaran centrant-se en la denúncia de l'espoli fiscal, la defensa de la llengua i la cultura pròpies, davant la política de substitució lingüística impulsada per l'Estat espanyol, i la difusió de la necessitat d'un Estat propi. Així mateix, volen encoratjar els partits de país a defensar amb més fermesa els serveis públics i el benestar de la població, així com a incloure el dret a decidir dins els seus fulls de ruta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Juan, fa mes de 2 anys

Enhorabona. A veure si organitzen actes ludics pq son molt mes dels q us pensau q volen independencia de les illes balears

Valoració:1menosmas
Per Juan, fa mes de 2 anys

Enhorabona. A VEURE si organitzau actes ludics pq som molt mes dels q us pensau q volen independencia

Valoració:1menosmas
Per tots sobren, fa mes de 2 anys

Sobren tots.

Valoració:-18menosmas
Per atur, fa mes de 2 anys

Manquen joves en aquesta junta.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente