algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

El Pi-Palma reclama a Cort que recuperi la normativa que permetia als restauradors ampliar les terrasses

El Pi-Palma reclama a l’Ajuntament que recuperi la normativa que permetia als restauradors usar places de pàrquing de davant els locals per a ampliar les terrasses.

El president d’El Pi Palma i diputat al Parlament, Josep Melià, assegura que davant la sisena onada de la Covid-19, molts de bars i restaurants pateixen una davallada de clients. Per aquest motiu, Melià demana a l’Ajuntament de Palma que «recuperi la normativa que els permetia ocupar els aparcaments de davant els locals, i així continuar la seva activitat econòmica. Ens hem de posar al costat dels restauradors i hostalers que ho estan passant malament per aquesta crisi».

Així mateix, el vicepresident d’El Pi-Palma, Carles Cabrera, ha recordat que Cort va prendre una decisió unilateral a l’hora de retirar aquestes places. Segons Cabrera, «avui, sanitàriament les coses estan empitjorant, i econòmicament també poden empitjorar; el que ha de fer Cort és permetre als locals poder ocupar aquestes places».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Una animalada!, fa mes de 2 anys

Ampliar terrasses?
Llevar més lloc als vianants perquè alguns que no van ampliar el local, o ja el van comprar petit, es puguin omplir les butxaques a costa de la gent més vulnerable?

Valoració:1menosmas
Per un vei, fa mes de 2 anys

S'ha de tenir ben clar que no és obligatori que un bar, cafeteria o restaurant hagi de tenir una terraza. Com be diu en Que Asco, les terrasses on siguin possible, i sobretot, no molesti.

Valoració:2menosmas
Per de asco, fa mes de 2 anys

Las terrazas solo en los lugares donde realmente se puede.
¿Acaso no recordamos el follón que se armaba cada noche en la calle San Magín?. Por ejemplo.
El comentario de un tal Joan, es repugnante se mire como se mire. Yo trabajé en un restaurante de Palma, y la mitad de los empleados, unos quince, eran mallorquines. Para este necio, las cosas se deben ceder en razón de lugar de nacimiento. Yo no sé si lo tuyo es delito, pero que hay odio en cantidades industriales está muy claro. Seguro que lo que largas no lo dirían delante de un magistrado.
De asco.

Valoració:-1menosmas
Per Joan, fa mes de 2 anys

La majoria de restauradors són forasters pic tespectosos amb la llengua, així que....ni aigua!

Valoració:2menosmas
Per I que farem amb els vehicles?, fa mes de 2 anys

Si s'amplien les terrasses, l'Ajuntament haurà d'habilitar espais, a on se puguin aparcar els cotxes i les motocicletes.
Hi ha ciutats europees, a on els consistoris s' encarreguen de pagar places de garatge, perque aquests siguin gratuits pels ciutadans i així donar més espai a les terrasses. Però amb l'escasesa d'aparcaments que hi ha a Ciutat, aquesta solució seria insuficient Així que s'hauria de'obrir un concúrs d'idees, per estriar la millor.



Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente