algo de nubes
  • Màx: 16.3°
  • Mín: 7.61°
16°

El PP exigeix «el cessament immediat de Sofia Alonso» i es demana si ja «s'ha posat la tercera dosi» de la vacuna

El PP presentarà aquest dijous en el ple del Consell de Mallorca, una moció en la qual exigeix «el cessament immediat de Sofia Alonso, per vacunar-se abans del que li tocava».

El portaveu en la institució insular, Llorenç Galmés, ha insistit en el seu cessament, després que la presidenta del Consell, Catalina Cladera, l'hagi nomenat consellera d'Afers Socials i presidenta de l'IMAS.

Galmés ha considerat que «l'equip de govern en comptes de cessar-la, tal com es va aprovar per majoria en el ple de febrer, l'ha premiat amb un nou càrrec i això és riurer-se'n de la gent». «És un insult cap als ciutadans amb tot el que hem hagut d'aguantar amb aquesta pèssima gestió de la pandèmia», ha dit.

A més, ha criticat que Sofía Alonso ha començat «amb mal peu al capdavant de l'IMAS instal·lant un centre de menors a Santanyí sense avisar ni informar l'Ajuntament». Així, ha assegurat que «fets com aquest justifiquen, encara més, la moció».

De fet, en el ple d'aquest dijous, «també demanarem a la consellera si aquest espai compleix amb la normativa», ha afegit. «Volem saber si Sofia Alonso, aprofitant la seva autoritat política, ja s'ha posat la tercera dosi», ha conclòs Galmés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Allà va!, fa mes de 2 anys

No ho poden demanar... que no s´ha enterat?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente