nubes dispersas
  • Màx: 18.89°
  • Mín: 8.69°
18°

El PP presenta ara una iniciativa al Parlament en defensa de la Guàrdia Civil i la Policia espanyola

El Grup Parlamentari del PP ha registrat i defensarà al Parlament una Proposició No de Llei (PNL) de «suport sense fissures» a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat (FCSE) i la Policia Local, exigint al Govern que «no modifiqui» la 'Llei Mordassa' creada pel PP.

La portaveu adjunta del PP, Núria Riera, ha posat l'èmfasi en el fet que «defensam la dignitat, la intimitat i el principi d'autoritat que l'actual legislació garanteix a les FCSE i que disposin dels mitjans materials adequats per a l'exercici de la seva tasca».

D'aquesta manera, el text de la PNL especifica que el PP de Balears vol que el Parlament manifesti el seu «suport sense fissures a la tasca de les forces i cossos de seguretat de l'Estat, i per això insta el Govern a dirigir-se al Govern d'Espanya perquè defensi el manteniment de la seva dignitat, intimitat i el principi d'autoritat que la legislació actual els assegura, i que les FCSE disposin dels mitjans materials adequats per a l'exercici de la seva tasca».

A més, la intenció de la iniciativa és que «el Parlament acordi sol·licitar la retirada de qualsevol iniciativa de modificació la Llei de Seguretat Ciutadana en els termes anunciats pel Govern d'Espanya» i que «el Parlament sol·liciti al Govern d'Espanya que actualitzi el 2022 les indemnitzacions per residència del personal en actiu del sector públic estatal destinat a les Balears, procedint a la modificació de les quanties amb l'objecte d'adaptar-les a la realitat actual mitjançant la dotació pressupostària».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guim, fa mes de 2 anys

Qui no té feina, el gat pentina.

Valoració:5menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys

Qualsecol agent que ejerceix la seva professió amb absolut respecte als drets dels ciutadans, i les seves actuacions s'ajusten al codi deontologic, utilitzant les mides menys gravoses i la força proporcionada i adequada a la situació no precisa de cap tipus de suport. I encara menys el dels seus propis "companys" els que actuen vilnerant el respecte i el dret dels que els hi paguen el seu sou. Fa falta recoradar el que va passar a la Policia Local de Palma?, uns pocs, i no tots condemnats, varen possar en entredit a tot el cos. Les coses ben fetes no necesiten suports, les mal fetes necesiten sancio sia judicial o disciplinaria, pero clar el PP i els altres ara s'han de desfressar, i encara no es carnaval, de un "inflamat patrioterisme d'opereta bufa".

Valoració:5menosmas
Per Son d'un altre món, fa mes de 2 anys

El PP, VOX i Ciudadanos se barallen per la seva clientela. I com que tots els policies i guàrdies civils tupa-padrinetes i fatxes acusadors en fals van amb VOX, el PP va tot el possible per recuperar a aquests votants.
A la corrupciô intrínseca del PP, ara li hem d'afegir que també volen protegir als que abusen del seu càrrec i que practiquen la violència policial.



Valoració:7menosmas
Per Democràcia dictatorial, fa mes de 2 anys

Doncs esper que només els votin els policies i els guàrdies civils.
Quina mena de democràcia és la que defensa el Partit Podrit?

Valoració:6menosmas
Per feixistes de la constitució, fa mes de 2 anys

És clar, els feixistes sempre han cregut que és més fàcil dominar a manifestants que no tenguin drets reconeguts, i podent actuar sense miraments, que no pas a la gent que tingui reconeguts drets personals i de manifestació social.
Si la gent es manifesta atemorida o amb recel, els repressors sempre podran actuar sense cap contemplació, i això darrer és el que volen i els va bé.

Valoració:6menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys

El que necessitem es que les mentides en els informes de la Policia Nacional i la Guardia Civil, tinguin conseqüències civils i penals segons la gravetat dels mals ocasionats. Exigir pulcritud i veracitat en els informes, es elemental en democràcia. No podem admetre de cap manera que els funcionaris que han de garantir els nostres drets, siguin qui les vulneren.



Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente