algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

El PP torna a demanar explicacions per l'afer del Hat Bar

El PP de les Balears ha duit a la direcció general de Transparència que un any després el Govern segueixi sense fer-se públic l'expedient del Hat Bar, incoat la matinada del 7 d'octubre de 2020, en el qual en plenes restriccions per la segona ona de la Covid-19 va ser presumptament sorpresa a les 02.00 hores de la matinada la presidenta del Govern, Francina Armengol.

«Segurament, Armengol s'avergonyeix del contingut de l'expedient, però al cap d'un any ja és hora que es pugui conèixer exactament què va passar aquella nit», ha manifestat la portaveu adjunta del PP en el Parlament, Núria Riera.

El PP han assenyalat que la matinada del 7 d'octubre, mentre la presidenta Armengol demanava als ciutadans reduir al màxim la seva vida social per la pandèmia, hauria estat presumptament identificada per agents de Policia Local quan aquests van acudir a precintar el Hat Bar de Palma, per suposadament haver incomplit el límit horari establert pel Govern.

Al cap d'un any sol·licitant en el Parlament balear l'expedient sancionador obert a l'establiment, el PP ha registrat ara una instància reclamant-lo a la Comissió de Reclamacions d'Accés a la Informació Pública.

El PP va sol·licitar còpia de l'expedient per primera vegada el 26 de gener de 2021. Després de tres mesos sense resposta, va sol·licitar empara a la Mesa del Parlament el 20 d'abril i va rebre la primera resposta del Govern el 3 de maig, on es va informar que l'expedient seguia en fase d'instrucció. El primer de juny es va requerir de nou el document, responent el Govern el dia 18 del mateix mes que «una vegada finalitzat el procediment es podrà disposar de la informació de l'expedient». Transcorreguts quatre mesos, el passat 25 d'octubre va tornar a sol·licitar-se, sense que s'hagi donat encara resposta a la sol·licitud del PP.

«El Govern té l'obligació de fer públic l'expedient davant la petició d'un diputat, l'obscurantisme amb relació a aquest tema no és acceptable. Són uns fets que van indignar a tota la societat i van obligar Armengol a demanar disculpes i els ciutadans tenen dret a conèixer exactament que va passar aquella nit», ha dit Riera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per de fet, fa mes de 2 anys

Llarena ja has comunicat als teus galifardeus d´uniforme que no poden detenir a cap dels exiliats ?, de veritat que els hi has dit ?
I què, com se´t ha quedat el cos, accelerat com una baldufa ?

Valoració:3menosmas
Per Ha, ha ha, ha!, fa mes de 2 anys

No era al Rasputilín, ni al Mustang Branch, ni a Casa Wifredo. Només era a un bar i el greu delicte, pel que demanen dimisions i no sé si també volen presó, és el de passar-se un poc del marge del toc de queda.
El PP és tan exigent amb els damés, perque ells mai han tingut la més mìnima equivocació, ni molt manco cas de corrupció i el seu expedient està net com una patena. Ha, ha, ha, ha, ha!

Valoració:11menosmas
Per Aquesta falsa que calli i que miri als seus, fa mes de 2 anys

I que son de pesats! Amb tota la corrupció i tots els casos de polítics que se gastaven els doblers públics en puticlubs, s'atreveixen a ficar-se una i una altra vegada amb que la senyora Armengol i dos companys més del Govern prenguéssin una copa a un bar, després d'haver estat treballant fins tard.
No m'agrada el PSOE, i se li pot recriminar que se diguin socialistes i defensin polítiques econòmiques lliberals, o que no defensin la nostra llengua ni la nostra cultura i preferesquin als forasters espanyolistes enemics de la nostra cultura
als natius de les Balears, o que no siguin suficientment d'esquerres, o que tenguin por de la Monarquia, de l'Exèrcit i dels jutges de dretes, però per un disbarat com aquest i més sortit d'una gent corrupta i viciosa com molts del partitt de la senyora Riera, no se pot consentir.

Valoració:9menosmas
Per tant n´hi ha per a donar com per entomar, fa mes de 2 anys

Tanta mala praxi i irresponsabilitat hi ha al PASOE com al PEPE. Dos partits on, normalment, la prepotència és el pa que s´hi dona.
A Europa això no passaria. Allí hi ha costum de dimitir, per responsabilitat. En el diccionari polític d´ací aquest terme és inexistent i desconegut.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente