cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
16°

Antoni Noguera posa fi al seu mandat en l'inici de la V Assemblea General de MÉS: «Acabam amb els deures fets i els objectius complerts»

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha defensat en l’inici de la V Assemblea General que posarà fi al se mandat al capdavant de la formació, «la consolidació de polítiques socials, d'esquerres i ecologistes a les diferents institucions on MÉS té responsabilitats de govern». Davant l’Assemblea General, Noguera ha defensat la seva gestió i ha destacat un «dècaleg» de fites aconseguides durant els darrers dos anys.

Així, el decàleg de Noguera inclou el decret que restringeix fermament la construcció en terreny rústic i l’ampliació Renda Social Garantida (Covid-19), la creació de l'Oficina de Drets Lingüístics i la defensa del català (decret de mínims) a la Llei d'Educació. Segons Noguera, la presència de MÉS a les institucions al Govern ha possibilitat la línia d'ajudes del Govern de les Illes al teixit empresarial (restauració i altre petit i mitjà comerç) per compensar les restriccions imposades. Unes ajudes que MÉS acordà amb la PIMEM i que va exigir al Consell de Govern.

Antoni Noguera ha destacat també «la transparència amb el sistema de vaccinació i depuració de responsabilitats, l’exigència de la convocatòria de la Comissió Bilateral i acord per la implementació parcial del REB i la defensa dels drets lingüístics».

A més, entre les fites destacades, Noguera ha posat èmfasi en la lluita per impulsar i gestionar els fons europeus. En aquest sentit, ha recordat la remodelació del Govern que va desembocar amb la creació d’una conselleria específica amb la incorporació de la Secretaria Autonòmica de Universitats i Investigació i DG de Recerca. Finalment, el coordinador de MÉS ha posat en relleu la protecció definitiva Son Bosc amb ampliació del Parc Natural de Llevant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa mes de 2 anys

Quins deures fets?, són totalment irrellevants i fan el que el PSOE els dius i amb l'excusa de no fer renou no reclamen res. Gran oportunitat perduda, només li ha faltat anar d'estrella convidada a la convenció del PSIB.

Valoració:9menosmas
Per bon vent, fa mes de 2 anys

Mar i bon vent. I lluny.

Valoració:7menosmas
Per I la pèrdua de vots, fa mes de 2 anys

I acaba amb la pèrdua de vots sota el seu mandat. Deixa un partit sense nord amb un panorama negre, amb la imatge d'anar sempre a remolc del PSOE.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente