nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Ensenyat critica les esmenes a la totalitat de l'oposició als Pressupostos: «La prudència de la dreta sempre és sinònim de retallades en els serveis públics»

191051

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha censurat les esmenes a la totalitat als Pressupostos presentades pels grups de l'oposició. Segons Ensenyat, aquestes esmenes són «el discurs fàcil» i demostren «poca voluntat constructiva». D'acord amb el diputat ecosobiranista, «basta repassar el diari de sessions per veure que el discurs de la dreta és el mateix de sempre». Així ha recordat que els grups que han plantejat les esmenes a la totalitat «sempre parlen de manca de prudència i realisme».

Davant això, ha dit que els comptes previstos pel Govern són «els millors possibles tenint en compte el context actual». Miquel Ensenyat ha dit que és l'hora de fer uns Pressupostos «expansius» en contra de la prudència que reclama a dreta. «La prudència del PP ja la coneixen. Prudència per a ells és sinònim de retallades», ha remarcat.

En aquest sentit ha reclamat «mes responsabilitat» als grups de l’oposició i ha alertat que «el que hi ha en joc són dos models». Segons Ensenyat, «enfront del model neolliberal que proposa desmantellar els serveis públics, nosaltres defensam enfortir-los per poder incidir en la societat i millorar la vida de la gent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.