algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Vicenç Vidal reclama al ministre Bolaños el desenvolupament del REB, la reforma del finançament i suport al tren de Llevant

Vicenç Vidal, senador autonòmic per les Illes Balears, de MÉS per Mallorca, s'ha reunit amb el ministre espanyol de Presidència i Relacions amb les Corts, Fèlix Bolaños, i el secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, Rafael Simancas, per encetar, en les seves paraules, «un diàleg constructiu de cara als Pressupostos Generals de l'Estat de 2022».

L'ecosobiranista ha plantejat quatre reclamacions que ha qualificat de «molt necessàries» per a les Illes Balears: «la reforma del sistema de finançament, el desenvolupament del Règim Especial de les Balears (REB), la transferència de les competències de costes i el suport a infraestructures estructurals com el Tren de Llevant».

Vidal ha valorat «positivament» una reunió «que mai s'havia donat» i ha afirmat que «el pont del diàleg és obert» i que està disposat «a arribar a acords si el govern estatal es mostra en actitud d'oferir a la ciutadania de les Illes Balears qüestions i fets que fa molts d'anys que reivindicam». Finalment, el senador autonòmic ha conclòs que espera «més moviments per part del govern estatal, ja que el vot de Més per Mallorca compta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Sembla que els altres polítics de Balears que pasturen per Madrid, no tenen idees ni boca per demanar res, ò potser es que ho porten tot en secret i no ho sabem. Amb el Senyor Vidal, com a mínim tothom sap que si que és a Madrid, que fa reunions, que fa feina i que reclama qüestions molt justes. Els altres polítics destinats a Madrid, si no s’empegueeixen ells mateixos del paper que fan, com a mínim els seus grups haurien d’estar empegueïts per ells.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente