cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

PSIB, PP i Vox voten junts en contra de la proposta de MÉS que es pugui «decidir lliurement entre monarquia i república»

La Comissió d'Afers Institucionals del Parlament ha rebutjat una proposta de MÉS per Mallorca, que han votat en contra els membres del Grup del PSIB, en la qual es demanava «iniciar processos constituents en tots els territoris i nacions de l'Estat espanyol perquè els ciutadans de cada lloc puguin decidir lliurement entre monarquia i república».

La proposta ha tingut el vot favorable d'Unides Podem i MÉS per Menorca i en contra de PSIB, PP, Ciudadanos i Vox, mentre que el PI s'ha abstingut.

La Comissió sí que ha acceptat altres dos punts de la mateixa iniciativa, per la qual es condemna «qualsevol manifestació, expressió o exaltació dels valors de l'exclusió, l'odi o la intolerància que posi en compromís el règim de llibertats democràtiques o la pròpia convivència» i es reconeixen «els valors democràtics i avanços socials assolits durant la II República».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Reflexionar, fa mes de 2 anys

Per què serà?
Què hi tenen a perdre si no hi ha monarquia?

Valoració:3menosmas
Per El carro es meu, fa mes de 2 anys

Borbonia SL.

Valoració:6menosmas
Per molt de mal faran, fa mes de 2 anys

Tots junts per a que tot continui igual, amb defraudadors, xoriços, corruptes, vividors, i tota classe de paràsits castissos.
Quina mé més fastigosa !

Valoració:8menosmas
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys

Si podeu llegiu un article deJavier Gallego en el diari
"El diario.es" La justicia española da vergüenza ajena " es demolidor. Salut i República Catalana

Valoració:10menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Sí, que encara cal dir alguna cosa més. Cal dir que PSIB està traint els seus electors. S'ha venut l'ànima del partit i ara ja no té res a veure amb el PSOE, obrer, republicà i d'esquerres, que funda P. Iglesias. No cal que critiquin la dreta ni el feixisme car no tenen gens ni mica d'escrúpols en fer aliances plegats per anar en contra de la democràcia, com ara. Quanta femta s'ha tirat a sobre del PSOE d'ençà que González se'l va fer seu a Suresnes, amb mentides. No tenen ètica ni vergonya, ja l'han perduda tota fa estona, per això mateix ens refreguen per la cara la seva indignitat.

Valoració:8menosmas
Per Hipòcrites!, fa mes de 2 anys

A jo, un partit que se junta amb els nazi- feixistes i amb el corruptes per fer front comú, amb la finalitat d'impedir que prosperi una proposta perque el poble pugui decidir sobre la prefectura de l'estat, ni me representa, ni m'inspira confiança, ni tampoc el votaré mai en la vida.
I si: Aquest partit que d'en va amb els successors dels franquistes i falangistes i amb els corruptes que feren pagar al poble el seus llatrocinis, és el mateix que també calla quan els forasters ens agredeixen i insulten als mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers, pel fet de que parlam la nostra llèngua i gaudim de la nostra cultura, ja que ells consideren més valuosos als forasters que s'han proposat fer unes illes monolingues del Castellà i esborrar tot vestigi de la nostra pròpia Història i cultura, que no a la gentt d'aquí.
Son uns covards i uns traïdors drls que no ens podem fiar.

Valoració:10menosmas
Per escorpí, fa mes de 2 anys

Covards! Només representeu als hipòcrites!

Valoració:9menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

No fa falta dir res més.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente