cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Jaume Sastre, elegit com a representant de les Illes Balears a l'Assemblea de Representants del Consell per la República

Aquest cap de setmana s'han fet les eleccions a l'Assemblea de Representants del Consell per la República. Han estat tres dies de vot electrònic ininterromput per a escollir els membres de l’Assemblea de Representants.

La circumscripció de les Illes Balears elegeix un representant i Jaume Sastre ha resultat el guanyador. S'ha imposat als altres dos candidats, el també mallorquí, Jaume Calafell i l'eivissenc, Bernat Joan i Marí.

Els resultats a les Illes Balears han estat els següents:

Jaume Sastre, en conèixer els resultats ha declarat «Davant els resultats de les eleccions a l'Assemblea de Representants del Consell per la República per la circumscripció de les Illes Balears, vull donar les gràcies a totes persones que han donat suport a la candidatura, ja sigui amb idees, missatges i el vot ja que sense elles aquest èxit no hauria estat possible. Esper en els propers dos anys fer-me digne de la confiança i no decebre l'esperança que han depositat en mi. I pel que fa a les persones que no han votat la meva candidatura, em pos a la seva disposició ja sigui per informar-los, consultar-los i escoltar-los a l'hora de prendre decisions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Se pensa ser graciós, però només és impertinent, fa mes de 2 anys

Val més tenir lent el metabolisme que no les neurones,com el fatxa curt i maleducat, que ve aqui a molestar, a escampar mentides i calúmnies i a fer-se el graciós a base de riurer-s'en dels altres com si ell fos guapíssim, intel.ligentíssim i perfecte.

Valoració:-1menosmas
Per Multinick, fa mes de 2 anys

Jaume Sastre. El patriota de metabolisme lent.

Valoració:-1menosmas
Per Quina estupidesa!, fa mes de 2 anys

Les persones no son totes iguals. Unes ténen un metabolisme que crema ràpidament les calories i altres son més lents i en diversos graus.
Pareix mentida que establesquis una regla única per a totes les persones, com si fos una constant i a més, devuit kilos son molts de kilos.
El que és evident, és la baixes moral dels calumniadors que aprofiten qualsevol detall, per arruïnar la reputació de la gent.
Però saps una cosa? Si qualcú comença a penjar falses acusacions i falsos testimonis a contra un i l'altre, a vegades carregant massa les mentides per fer que paresqui més greu, la gent s'en adona i comença a pensar que el que vessa tantes acusacions, o és molt, molt, molt dolent, o té qualque problema mental greu, o les dues coses.



Valoració:4menosmas
Per De Salses a Guardamar, fa mes de 2 anys

«La proposta de Guia recull, així mateix, una llarga tradició d'ús ampli del significant Catalunya. Com a exemple paradigmàtic, el mallorquí Gabriel Alomar es referia a 'tota la Catalunya' com a agrupació de la Catalunya continental i la Catalunya insular, tal com recull Gregori Mir en el llibre 'Sobre nacionalisme i nacionalistes a Mallorca'»
(Viquipèdia, article "Digueu-li Catalunya")



Aquí teniu la proposta de Josep Guia:
https://www.academia.edu/2486699/%C3%89s_molt_senzill_digueu_li_Catalunya

Valoració:1menosmas
Per transcriptor ||*||, fa mes de 2 anys

Fragment de la "Resposta dels mallorquins" als nostres compatriotes del Principat (10-6-1936)



“Amb la nostra resposta volem fer la triple afirmació d'unitat de sang, de llengua i de cultura; afirmació de fidelitat a una pàtria natural que és la terra on es parla la mateixa llengua. Afirmació que adrecem a la Catalunya de tots els catalans i de tots els temps, que s'estén del Rosselló a València, la del rei En Jaume I i de Ramon Llull. I així responem a la crida que ens és feta, disposats a col·laborar en tots aquells projectes encaminats a consagrar la nostra germanor essencial i la nostra comuna esperança”.

Valoració:1menosmas
Per transcriptor ||*||, fa mes de 2 anys

«Com havia de ser la nostra revista? L’acord fou unànime: la nostra revista seria oberta a tothom, a tots els corrents estètics i a tot Catalunya (aleshores no dèiem “Països Catalans”, sinó Catalunya i prou. Per a nosaltres, tan Catalunya era Barcelona, com Alcoi, com Ciutat, com Lleida o com Perpinyà; i com que no significàvem res, ni érem cap força ni cap perill, ningú no hi tenia res a dir)». Josep Maria Llompart (Latitud 39, agost de 1981). L’article es refereix al naixement, l’any 1952, de la revista Raixa.



http://blocs.mesvilaweb.cat/balutxo/?p=258699

Valoració:1menosmas
Per transcriptor ||*||, fa mes de 2 anys

Paraules de l'escriptor de Consell Joan Guasp en un fragment del parlament que va fer a la nit de les revistes en català (Barcelona, març 2013) i reproduïdes a la pàg. 20 del núm. 232 de la revista "El Mirall" (maig-juny 2013):



"[...] nosaltres, des de les Illes, pensem en la Nació com una unió dels mal anomenats Països Catalans. Això de Països Catalans i de Catalunya, expressat com s'entén ara, no és del tot exacte. Hem de parlar només de Catalunya, però no com el Principat tot sol, sinó que formem Catalunya el Principat, [...], les Illes i el País Valencià. I altres petits territoris [...]. Jo que sóc de la zona del Raiguer, al centre de Mallorca, sóc tan català com els que han nascut a les comarques del País Valencià, la comarca d'Osona o de l'Empordà o qualsevol altra. Tant com un senyor nascut a Sant Just Desvern o a les rondes de Sant Antoni o de Sant Pere. [...]"

Valoració:1menosmas
Per Catalunya sencera, fa mes de 2 anys

"Blai Bonet, el fons del mar" entrevista de Jordi Coca, Serra d'or, gener 1981



"Per anar bé necessitaríem un sol president [MHP Carles Puigdemont] per a tot el País Català; perquè tampoc no cal dir Països Catalans. No. País Català i prou. I un sol president [MHP Carles Puigdemont]. Un president [MHP Carles Puigdemont] per al País Català. El President [MHP Carles Puigdemont] hauria de ser-ho del Principat, de les Illes i del País Valencià. Això de les autonomies ho espatlla tot. És com el conte de la vella per no arribar-ho a tenir mai. Et fan transferències de vint-i-cinc cèntims amb dues dècimes i s'obliden de la geografia, el llenguatge i el tarannà, que són realitats històriques com una catedral."



Els claudàtors, naturalment, són meus.
Visca la República catalana! (UNA SOLA república de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer).

Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Me parece lógico y previsible.
Un comediante malo, para una comedia mediocre.
El universo siempre busca el equilibrio.
No veo la noticia.

Valoració:-5menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Multinik, t'ho inventes tot.
No sé com no se te cau la cara de vergoya, ni com així no cerques ajuda pel teu probema de fabular. Perque tanmateix se te veu el plumall i un dia, qualcú te denunciarà per falses acusacions.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente