algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

[VÍDEO] MÉS critica la militarització de la Fira d’Inca i reclama promoure la cultura de la pau

189945

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament Josep Ferrà ha lamentat aquest dilluns la participació de l'exèrcit en la primera fira celebrada aquest diumenge a Inca. En concret, Ferrà ha censurat que l'Exèrcit espanyol participés en la Trobada de Cossos d'Emergència, «fent una exhibició de material militar pesat i armament a l'abast dels infants assistents».

Segons Ferrà, «una fira no és l'espai adient per aquestes exaltacions» i ha reiterat el compromís de MÉS per defensar «la prohibició d'actes d'exaltació militar i de legitimació de la violència i les armes».

El portaveu ha remarcat que cal afavorir «espais educatius lliures d'armes i promoure la cultura de la pau, la convivència pacífica, els drets humans i la solidaritat internacional».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per animalades de Ñordistán, fa mes de 2 anys

es fatxes ñordos, com més lletrats més animals !

Valoració:4menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Los pancas renegatus cuanto mas grandes mas tontos...

Valoració:-12menosmas
Per Completament d'acord, fa mes de 2 anys

Jo també ho vaig trobar, que no és el més adequat, que els infants se familiaritzin amb màquines de matar.

Valoració:15menosmas
Per És normal, fa mes de 2 anys

Qui governa a Inca? El ministeri de defensa qui el governa? I la presidenta de les Illes qui és!? El PSOE és aliat de Més. Per tant, el que hauria de fer Més és presentar una moció de protesta al Parlament i a l'anuntament d'Inca. Contràriament, si tot és redueix a fer-se la foto per al diari i res no canvia, haurem de pensar que Més com aliat del PSOE i Podemos, és irrelevant.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente