nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras, elegits amb el 80% dels vots per a encapçalar la llista electoral de MÉS a Palma

Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras encapçalaran la llista de MÉS-Estimam Palma a l’Ajuntament de Palma el 2023. La candidatura de l’actual portaveu municipal i regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, i del coordinador municipal de l’àrea de Cultura i coordinador general de MÉS-Estimam Palma, Miquel Àngel Contreras, ha rebut el suport del 80% dels vots de militants i simpatitzants de la formació ecosobiranista que aquest diumenge ha celebrat eleccions primàries per a triar les persones que encapçalaran la propera llista electoral a Cort.

En aquest cas, es tractava de l’única candidatura presentada per a encapçalar la llista. Des de les 10 h i fins a les 19 h la militància i persones simpatitzants de la formació han pogut exercir el vot en modalitat telemàtica i en modalitat presencial al col·legi electoral que la formació ha habilitat a Can Alcover.

546 de les persones inscrites per a votar han participat de les primàries a caps de llista de la candidatura de MÉS-Estimam Palma a l’Ajuntament. El 43,46%, una dada molt similar a les anteriors primàries celebrades el 2018. 432 dels vots han estat favorables a la candidatura de Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras, 32 en contra, 80 abstencions i 2 vots en blanc.

Del total de vots emesos, el 44% han estat presencials al col·legi electoral de Can Alcover i el 56% s’han realitzat mitjançant vot telemàtic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Na Neus Truyol és l'artífex de l'absurd, superflu i caríssim parc d'aventures del bosc de Bellver ¿no? Idò, anem bé. Mala notícia pels que voldríem un canvi a Cort. Per cert, tota la retolació de les obres d'aquestes obres s'ha fet en castellà. Òbviament, les Sres. Truyol i Pastor no s'han ocupat que es fes en català. Més hauria d'anar alerta amb el tema de la llengua i les despeses rumboses de diners públics. Els vots es guanyen encoratjat els electors. Ho saben els de Més, ¿no?, puix algunes vegades sembla que no.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente