algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

[VÍDEO] Armengol afirma que la «transició ecològica està en el cor de la recuperació i transformació de les Balears»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha afirmat aquest diumenge, coincidint amb el Dia Mundial contra el Canvi Climàtic, que «la transició ecològica està en el cor de la recuperació i transformació de les Balears».

Segons ha assenyalat la dirigent balear en un missatge en Twitter, «les Balears disposen d'un patrimoni natural únic en el món». Per aquest motiu, ha continuat, «la transició ecològica està en el cor de la recuperació i transformació a les Illes». I, s'ha mostrat convençuda que «es llegarà als fills i filles unes illes més verdes». «Posem rumb a l'agenda balear 2030: apaguem emissions, encenem renovables», ha incidit.

Armengol ha fet aquesta reflexió amb motiu del Dia Mundial contra el Canvi Climàtic. Un missatge, que acompanyat d'un vídeo on es recorda que la comunitat «posa rumb cap a unes illes més verdes augmentant un 160% l'autoconsum, accelerant la mobilitat sostenible i multiplicant per 10 les renovables per a funcionar en 2023 amb un 25% d'energies netes».

A més, l'audiovisual afegeix que «les Balears tindran la primera planta d'hidrogen verd d'Espanya». I, destaca que «continuarà democratitzant les renovables amb una agència pública d'energia pionera i un pla d'inversions històric, amb 2.200 milions d'euros per a renovables, sostenibilitat i circularitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Sembla que el nas de na Francina creix una miqueta cada vegada que obri la boca per dir allò que Pedro Sánchez li mana.

Valoració:0menosmas
Per Bernat, fa mes de 2 anys

Paraules... moltes paraules... simples paraules...

Valoració:4menosmas
Per Mentides, fa mes de 2 anys

No hi ha ni transició ecològica, ni transformació, ni recuperació econòmica. Tot és propaganda.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente