cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

El Pi qualifica «d’estafa a les Balears» el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha denunciat que el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat és «una estafa a les Balears». El portaveu d’El Pi al Parlament, Pep Melià, ha explicat que «refusam totalment les previsions d’inversions perquè deixen a la cua les illes». Segons Melià, «els governs socialistes tant de l’Estat com de la Comunitat Autònoma està embullant la troca per no dir les coses pel seu nom».

Melià que ha estat acompanyat durant la roda de premsa pel president d’El Pi, Tolo Gili, també ha apuntat que «el factor d’insularitat que compensa la insularitat i que està en el REB és una cosa totalment aliena a les inversions per tant aquest fons d’insularitat el que vol és compensar els desavantatges i sobrecostos que patim. I això és independent que l’Estat tengui l’obligació inversora i de tractar amb justícia les Balears».

Per la seva banda, el president d’El Pi, Tolo Gili, ha dit que «el que més ens preocupa l’exaltació que fa el partit socialista d’aquest avantprojecte». Segons Gili, «ens sembla escandalós que celebrin com una victòria aquest REB que no compensa per a res el que El Pi i la societat balear demana, reclamam justícia per a la nostra terra».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Illes Balears, fa mes de 2 anys

Som una colònia de Madrid-Castilla, l'expoliació fiscal i els atacs a la nostra llengua i cultura pròpies formen part del procès colonitzador de l'Estat ocupant! O ens independitzam i creem el nostre propi Estat o seguiran robant-nos i maltractant-nos fins que no quedi res del nostre poble. Rebel-lió o extinció!



República de les Illes Balears!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente