algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Alzamora presenta la seva candidatura a les primàries de MÉS per a liderar la llista del Consell de Mallorca

Jaume Alzamora ha presentat aquest dissabte a Artà, acompanyat d'uns 60 militants i simpatitzants, la seva candidatura a les primàries de MÉS per Mallorca per encapçalar la llista del Consell en els comicis de 2023.

Alzamora, que ha presentat el seu lema de campanya, 'Nous lideratges', ha explicat que es presenta a les primàries «amb l'objectiu de presidir un Consell amb polítiques progressistes, amb tots els trets identitaris de MÉS garantits».

«Duim dues legislatures de polítiques molt importants, però cal fer un pas més decidit i canviar, transformar, la Mallorca actual», ha afegit i ha incidit en què per a aconseguir-ho, «són necessaris nous lideratges amb una nova manera de treballar i d'encarar les problemàtiques que es tenen a l'illa».

«Presento una candidatura per a plantejar lideratges nous en el projecte de MÉS i poder generar una ona que ens doni un bon suport el 2023 que ens permeti incidir en les polítiques de govern, amb una sèrie de línies vermelles que han de fer que aquesta terra progressi amb polítiques d'esquerres», ha afirmat Alzamora.

Els pilars del projecte d'Alzamora per al Consell són quatre, fer de la institució el veritable govern de l'illa, encaminar tota la seva acció política cap a la transformació del model econòmic, aconseguir que el territori de l'illa deixi d'estar en mans de l'especulació, i anar a favor de les persones, sobretot dels col·lectius més oblidats. «Tot això», ha sentenciat el candidat, «amarat amb la defensa del medi ambient, de la llengua i del feminisme, i sumant que és imprescindible i irrenunciable lluitar pel finançament que aquesta terra mereix».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.