algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

MÉS per Mallorca votarà en contra dels Pressuposts Generals de l'Estat i reclama «ser partícips en l'elaboració»

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha anunciat aquest dimecres que «de moment» la formació no votarà a favor dels pressuposts Generals de l'Estat. Ferrà ha explicat que «el punt de partida» són els pressuposts de l'exercici actual i que noi van tenir el suport de la formació durant la serva tramitació al Senat. Així, i segons ha recalcat el diputat ecosobiranista, «en espera de tenir els detalls dels comptes ens mantenim en un vot negatiu».

No obstant això, Josep Ferrà ha assenyalat que el posicionament podria canviar atenent a diferents plantejaments. El primer, i més important segons ha destacat, «ser partícips en l'elaboració». Així, Ferrà reclama la participació directa de la formació per poder concretar partides i inversions. En aquest sentit, recorda que el vot del senador Vicenç Vidal es decantarà en un sentit o altre en funció d'aquestes negociacions.

Al marge de la participació, el vot definitiu de MÉS dependrà de les inversions territorialitzades i de la concreció pressupostària en determinades partides que són irrenunciables. De fet, la posada en marxa de polítiques socials, d'esquerres i ecologistes seran determinants per comptar amb el vot afirmatiu de MÉS. Tot sense excloure el desplegament del Règim Fiscal previst al REB. En aquest context, MÉS valora, d'entrada, positivament el reconeixement del factor insular i la seva inclusió al pressupost, però alerta que ben igual la formació ha participat en la Comissió Mixta per definir-lo i concretar-lo ha de ser present en la seva aplicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tots, fa mes de 2 anys

Tremolams tots

Valoració:0menosmas
Per Ben segur..., fa mes de 2 anys

... que el PSOE deu tremolar.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente