algo de nubes
  • Màx: 13.32°
  • Mín: 7.77°
13°

La Comissió Mixta entre les Balears i l'Estat es reunirà dijous per a tractar el factor d'insularitat

La Comissió Mixta d'Economia i Hisenda entre les Balears i l'Estat es reunirà dijous per a tractar el factor d'insularitat previst en el Règim Especial de les Balears (REB).

Així ho ha anunciat aquest dilluns el portaveu de l'Executiu autonòmic i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern. «És un compromís que ha d'assumir l'Estat amb les Illes», ha subratllat.

Segons ha detallat Negueruela, la reunió tendrà lloc a les Illes Balears i comptarà amb la presència de la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, i de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Cal recordar que, la setmana passada, Armengol va anunciar que els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) del 2022 comptarien amb una partida específica per a dotar el factor d'insularitat que preveu el REB.

Composició de la Comissió Mixta

En la comissió hi seran, a més de la consellera d'Hisenda, Rosario Sánchez (PSIB), el vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes (Unides Podem), i el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir (MÉS), així com els directors generals de Pressuposts i Finançament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.