muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El Pi surt a desmentir les declaracions de la candidatura encapçalada per Llorenç Gelabert

L'actual secretari general d'El Pi-Proposta per les Illes Balears, Tolo Gili, ha emès aquest divendres un comunicat per a resoldre «els rumors i notícies que estan difonent alguns afiliats del partit», i ha assegurat que el IV Congrés de Mallorca «continua el seu curs normal» i se celebra dissabte «segons la decisió del Consell General de Mallorca».

En el comunicat, signat també pel president en funcions, Antoni Salas, han explicat que el IV Congrés es va convocar «en temps i forma» el passat 19 de juliol en una reunió de l'executiva i que «només s'ha presentat una candidatura» per a aquest dissabte.

Així mateix, han recordat que el Consell General de Mallorca és «l'òrgan suprem del partit entre els congressos de cada illa», de manera que li corresponen «les més altes facultats de direcció».

En aquest sentit, han assegurat que el Consell General no ha rebut cap impugnació del Congrés. Al contrari del que ha afirmat aquest mateix divendres la candidatura 'Aire fresc, construïm futur' encapçalada per Llorenç Gelabert. Per això, han demanam «a les persones que estan confonent els afiliats, congressistes i simpatitzants del projecte que acceptin de manera democràtica les decisions preses i respectin els òrgans de direcció del partit, els quals han donat totes les garanties d’informació i participació a tots els seus components».

«Volem recordar a tots els afiliats que entre els deures que acceptam i que ve reflectit en els estatuts vigents del partit, article 10 j, hem acceptat plantejar les discrepàncies amb la línia del partit exclusivament als àmbits interns, evitant mostrar discrepància directa i notòria públicament en relació amb les decisions adoptades pels òrgans competents del partit», han remarcat des del partit.

Aquest comunicat s'ha emès el mateix dia que el candidat a la presidència d'El Pi Llorenç Gelabert demanés l'anul·lació del Congrés argumentant que el Consell General «no té competències per a modificar la data, fixada inicialment per al 25 de setembre».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.