nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Guillem Balboa (MÉS): «No renunciam al nostre autogovern i reclamam el traspàs de les competències que encara té pendents d'assumir el Consell de Mallorca»

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Guillem Balboa, ha reclamat aquest dissabte el traspàs de totes les competències que encara hi ha pendent de transferir per part del Govern de les Illes Balears. Així, segons han explicat, queda reflectit en les 83 propostes de resolució sorgides del debat de política general i que d'acord amb el portaveu ecosobiranista «demostren la vigència dels Acords de Raixa».

Segons Balboa, «no volem deixar de banda el nostre compromís amb l'autogovern de Mallorca i per això reivindicam el traspàs de totes les competències pròpies encara pendents d'assolir».

El portaveu ecosobiranista ha destacat que «consideram que cal refermar l'impuls i el suport als ajuntaments, associacions i empreses per desenvolupar iniciatives culturals, patrimonials i lingüístiques i en aquest sentit apostam per crear un programa de tècnics de Patrimoni per assessorar els municipis en matèria patrimonial».

A més, segons Balboa, seguint amb aquesta línia de suport als ajuntaments, «proposam igualment ajuts de formació i assessorament als municipis per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible». Finalment, ha destacat, «apostam per la creació de la Mesa de la Diversitat i la Interculturalitat de Mallorca, per avançar en la construcció d'una societat cohesionada i inclusiva».

Aquestes són algunes de les propostes que formen part de les 83 propostes de resolució conjuntes sorgides del debat de política general i que es votaran a la sessió plenària de dia 9 de setembre. Aquestes propostes han estat registrades de manera conjunta amb la resta de partits que donen suport al govern insular. Segons Balboa, «presentam unes propostes per seguir millorant la mobilitat de l'illa, fomentar l'economia circular i fer de Mallorca una illa més sostenible i inclusiva». De fet, el portaveu de MÉS ha recalcat el caràcter social i de reactivació econòmica de totes les iniciatives presentades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per renunciar, fa mes de 2 anys

No renuncie, no renuncie..., presuntamente algo llega.
La fe mueve montañas.

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente