algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

El PSIB vol promoure l'habitatge col·laboratiu per a gent gran

01-08-2021 La diputada socialista en el Parlament Beatriu Gamundí. Archivo.. El PSIB-PSOE ha registrado una iniciativa en el Parlament balear con el objetivo de promover la vivienda colaborativa para personas mayores. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS PSIB-PSOE | PSIB-PSOE

El PSIB-PSOE ha registrat una iniciativa al Parlament amb l'objectiu de promoure l'habitatge col·laboratiu per a gent gran.

Segons ha informat el PSIB aquest diumenge en una nota de premsa, el Grup Parlamentari Socialista ha registrat una iniciativa al Parlament la finalitat de la qual és impulsar la promoció d'habitatge col·laboratiu per a gent gran «per tal d'afavorir l'autonomia personal d'aquest col·lectiu, així com també garantir la seva atenció a la dependència».

La socialista i impulsora de la Proposició no de Llei, que també signen els grups que donen suport al Pacte de Govern, Beatriu Gamundí, ha explicat que «una de les alternatives de model que està agafant força són les comunitats col·laboratives per a envellir amb amics, en lloc de les residències».

A més, la diputada ha defensat que l'habitatge col·laboratiu «es presenta com un nou model per a donar una resposta ajustada a les necessitats de la gent gran, en proposar viure de manera comunitària, però amb habitatges independents, complementats per àrees comunes».

D'aquesta manera, la proposta parlamentària insta el Govern a promoure l'habitatge col·laboratiu per a gent gran com una modalitat de convivència alternativa i possible, de manera coordinada amb totes les institucions públiques i els agents implicats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per breva, fa mes de 2 anys

Supongo que la tal Gamundí ya lo tiene todo enhebrado para cuando a ella le llegue el momento.
No estaría mal y hasta curioso que compartiese "comunidad de convivencia alternativa" con una del PP y otra de VOX.
Estad tranquilos, no caerá esta breva.

Valoració:-3menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@¿?
Yo te lo explico.
Básicamente te recomiendan que te vayas a vivir con amiguetes.
Como un piso de estudiantes, vaya.
Pero de jubiletas.
Y tú me dirás: qué gobierno más majo!, quieren evitar que estemos solos cuando seamos viejecitos.
No.
Aquí no se trata de que el gobierno trate de paliar la amarga soledad de la senectud.
Aquí lo que pasa es que después de cotizar toda una vida y trabajar para los vagos de turno, no te puedes retirar con una pensión digna. Ni elegir una residencia pública de calidad y gratuita.
Que mejor si eso, te vas a vivir con unos colegas y compartes gastos.
Que la Oficina no se paga sola.

Valoració:-4menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys

¿Y eso qué es?

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente