cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

El Pi insta el Govern a treballar en un nou model policial per a les Illes Balears

186509

El Pi-Proposta per les Illes Balears critica la «manca d’efectius policials en els municipis de les Illes per dur a terme les tasques de vigilància pel compliment de la normativa sanitària i evitar l'expansió de la Covid-19». Així ho ha reclamat Xisca Mora, portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca, durant la celebració de l’Assemblea de Batles i Batlesses.

«Fan falta efectius policials en els municipis. Aquesta és una reclamació que sempre hem fet. Necessitam solucions urgents, de cara a futur. La figura dels agents Covid és una solució puntual, a curt termini. La manca de forces i cossos de seguretat és des de fa anys una carència històrica a les nostres Illes», ha destacat.

Mora ha assegurat que els cossos de policia local «no són molt partidaris d’aquesta figura perquè no tenen clares les seves funcions, ni quines competències tendran. Els agents Covid no seran policies, sinó agents informadors».

Així mateix, la portaveu d’El Pi ha assenyalat que aquesta nova figura «ens ajudarà a realitzar tasques d’informació i prevenció de les mesures sanitàries, tot i que seguim tenint el problema de manca d’efectius policials».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa mes de 2 anys

¿Per qué volem el PI?. Per res. Sobran.

Valoració:0menosmas
Per Valdria més que callàssin, fa mes de 2 anys

Després de totes les malifetes que han anat perpetrant per tot arreu a on han tingut un poc de poder, ara se dediquen a donar lliçons de com s'ha de governar i de bona gestió.
Que s'en vagin a pasturar. Perque si bé un partit nacionalista de centre-dreta té un lloc ala política balear, no és aquest partit al que ens referim, que se dedica a fer de comparsa als corruptes del PP, als ultra-feixistes de VOX i, que no és capaç ni de reteir els bons elements que han militat a les seves files i que acaben plegant morts d'oi.

Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

Ara se desperten quan els joves han fer vertaders desastres i estam amb nivells de contagis astronòmics? au, a dormir!!!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente