muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
15°

Cosme Bonet: «Ens demanam si Marga Prohens ja ha assumit que per ser presidenta del Govern necessitarà que Jorge Campos sigui el seu vicepresident»

La Federació Socialista de Mallorca (FSM) ha arrencat aquest dissabte el període congressual com a principal força política de l’illa i «centrats en salvar vides i amb la recuperació econòmica des de tots els nivells de l’administració».

Així ho ha explicat el president dels Socialistes de Mallorca, Cosme Bonet, qui també ha estat nomenat coordinador de la ponència del 14è Congrés de l’FSM, que se celebrarà després de l’autonòmic. «Som el primer partit de Mallorca i de Balears, amb més força, representació i responsabilitat que mai i governant des de més institucions que mai», ha recordat.

L’inici dels tràmits per a la celebració del congrés dels Socialistes de Mallorca coincideix, precisament, amb la proclamació de Marga Prohens com a presidenta del PP de les Illes Balears, a la qual el socialista ha demanat que «treballi en benefici de tots els ciutadans de les Illes».

No obstant això, Bonet ha lamentat que el PP «proclamarà Prohens com a nova líder amb el lema Centrats en l’Alternativa, però la realitat és que veim un PP més descentrat que mai, completament escorat a la dreta i que necessitarà fer vicepresident a Jorge Campos si vol governar a l’arxipèlag; ens demanam si Prohens ja ho té assumit».

«Aquesta deriva cap a la dreta és més evident aquests dies mai, tal com ho palesen les darreres declaracions de Pablo Casado amb les quals només vol contentar els elements més retrògrads del Partit Popular, amb les lamentables declaracions sobre el cop d’estat del 36 com mostra d’aquesta deriva», ha remarcat.

Bonet també considera «una declaració d’intencions que la convidada estrella» del Congrés del PP de les Balears sigui la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, símptoma que «Casado deu estar qüestionat». Respecte d’això, el socialista ha alertat que «havent pogut triar un perfil més moderat, com Alberto Núñez Feijóo, han decidit triar el model populista d’Ayuso».

Finalment, Bonet ha lamentat que si el model de Prohens es basarà en el d’Ayuso, «hem d’estar preocupats, perquè no veim cap alternativa vàlida per a les Illes Balears», alhora que ha demanat a la nova líder del PP de les Balears «si ja ha assumit que per ser presidenta del Govern en un improbable futur, necessitarà que Jorge Campos sigui el seu vicepresident».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No som beneits, fa mes de 2 anys

Cosme Bonet es pensa que ell és molt viu i nosaltres molt beneits. Sabem que el PSOE vota amb VOX allò que li interessa a Madrid i a Catalunya.

Valoració:7menosmas
Per Seria molt greu, fa mes de 2 anys

Vos imaginau a aquest induvidu de vicepresident? Seria capaç d'expulsar als mallorquins, menorquis, eivissencs i formenterers de socarrel que estimam les nostres illes de ca nostra i d'acomiadar a tots els funcionaris de la docència.
De totes maneres això no passara. D'acord que la crisi del Covid ha cremat a tots els governs i les oposicions arribaran fresquets i descansats a les eleccions, però no crec que hi hagi tanta gent babaua que vulgui aquest mix de corruptes més feixistes.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente