nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

Armengol: «La decisió de la jutgessa en el macrobrot anava en contra de la protecció de la ciutadania»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha defensat la gestió realitzada per la directora de Salut Pública, Maria Antònia Font, després de ser citada a declarar per un jutjat de Palma per un presumpte delicte de prevaricació i detenció il·legal en relació a l'aïllament d'estudiants en l'hotel Covid Palma Bellver.

Així ho ha afirmat durant una conferència organitzada per Nueva Economía Fórum a Madrid, on ha estat presentada pel president del Senat, Ander Gil, i ha respost preguntes introduïdes pel president de Nueva Economía Fórum, José Luis Rodríguez.

La presidenta de l'executiu ha assegurat que el Govern va fer el que havia de fer. Malgrat mostrar el seu «respecte» per les decisions judicials, Armengol ha recalcat que no la comparteix perquè Font, ha afegit, «va fer un treball magnífic per a protegir la ciutadania».

Així mateix, s'ha referit a la decisió judicial de tombar el confinament forçós dels estudiants del macrobrot. Armengol ha subratllat que la decisió de la jutgessa anava «en contra de la protecció de la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.