cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
22°

MÉS per Mallorca vol que la nova llei de la Serra sigui «un vertader revulsiu econòmic, mediambiental i de gestió»

Els diputats de MÉS per Mallorca Miquel Ensenyat i Josep Ferrà s’han reunit aquest divendres amb dos representants de Tramuntana XXI i amb Miquel Rosselló, de les Fundacions Darder-Mascaró. L’objectiu de la trobada era parlar de la futura llei de la Serra, que s’està preparant al Consell de Mallorca i que arribarà finalment com a projecte de llei al Parlament després que s’enllesteixi el text a la institució insular. Els representants del grup de consellers de MÉS al Consell de Mallorca han hagut d’excusar la seva absència a la reunió.

Ensenyat ha valorat conjuntament amb Tramuntana XXI «la necessitat d’assegurar la viabilitat econòmica de l’activitat a la Serra de Tramuntana, evitar-ne l’abandó i millorar la gestió». Així doncs, MÉS per Mallorca aposta per «una llei de la Serra de Tramuntana que sigui un vertader revulsiu econòmic i mediambiental per a aquest paratge i que en millori la gestió i la coordinació entre totes les administracions involucrades» deu anys després que fos anomenat Patrimoni de la Humanitat.

De fet, MÉS per Mallorca treballa especialment aquest aspecte de la gestió i la col·laboració entre administracions i elaborarà les seves propostes per a la futura llei parant especial atenció en l’opinió dels batles i batlesses de la Serra de Tramuntana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per JVLC, fa mes de 2 anys

L'especial atenció ha de ser per l'opinió i criteris científics independents i de qualitat en relació al medi ambient, així com de gent honesta experta coneixedora sobre el terreny del territori de la Serra. Si el resultat d'aquesta llei té, encara que sigui poc, res a veure amb l'actual visió i acció del Consell a la Serra, ja ho poden deixar córrer.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente