algo de nubes
  • Màx: 18.56°
  • Mín: 8.69°
18°

Armengol reclama al Govern espanyol que exigeixi proves en origen als britànics i que fixi controls d'entrada estrictes

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha reclamat al Govern espanyol que «protegeixi la bona situació sanitària de les Balears» i que Sanitat Exterior exigeixi proves en origen als turistes britànics i fixi controls d'entrada «estrictes i segurs».

Així ho ha expressat Armengol a través del seu compte de Twitter, després que el Regne Unit hagi inclòs les Illes Balears en la llista verda de viatges, que suposa que els turistes que tornin al país no hagin de sotmetre's a una quarantena.

D'acord amb la presidenta, aquesta mesura de les autoritats britàniques és «un reconeixement a la bona feina feta a les Illes», ja que les Balears es converteixen en l'única comunitat autònoma que entra al semàfor verd del Regne Unit.

Armengol ha destacat que es tracta d'una passa més cap a la reactivació i «permetrà reincorporar-se a milers de treballadors illencs».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TSF, fa mes de 2 anys

Això és una vergonya, caldria demanar PCR, test d'antígens o certificat de vacunes a tot el vingui a les Balears, sigui amb vaixell, amb avió o els dels creuers, els meus fills que han vingut de Barcelona a Palma aquest cap de setmana per a un casament, els han exigit PCR o test d'antígens i als del Regne Unit no se'ls demanarà res, així no es fan les coses, per a mi és una vergonya

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente