algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

[VÍDEO] L'espanyolisme perd els papers i Vox esqueixa l'Informe del Consell d'Europa

El Consell d'Europa ha aprovat aquest dilluns l'informe sobre l'actuació de la justícia espanyola en la causa de l'1 d'octubre. El text s'ha aprovat amb 70 vots a favor, 28 en contra i 12 abstencions.

El document, titulat 'Els polítics haurien de ser perseguits per declaracions fetes en l'exercici del seu mandat?' està centrat en la situació dels dissidents polítics a Turquia i Espanya.

L'aprovació per part de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa del document elaborat pel socialista letó Boris Cilevics, ha provocat una reacció irracional de l'espanyolisme, alguns representants del qual han arribat a proposar la sortida de l'Estat espanyol del Consell d'Europa.

El Diputat al Congrés espanyol i Vicesecretari general i portaveu del partit Ciudadanos, Edmundo Bal, creu que les raons per rebutjar l'informe són que «S'equipara Espanya amb Turquia i s'insinua que el nostre país vulnera drets humans» i també perquè «el seu impulsor parla de 'presos polítics' i assumeix totes les tesis del separatisme que alguns portem anys rebatent».

De la seva banda, el portaveu al Congrés espanyol del partit neofeixista Vox, Iván Espinosa de los Monteros, que també és responsable de la política exterior del l'organització, ha declarat que «Avui en el Consell d'Europa es debat un informe impresentable que pretén atacar la sobirania d'Espanya i esmenar la plana al nostre Tribunal Suprem en el cas dels colpistes catalans».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guim, fa mes de 2 anys

L'estat espanyol va entrar a la Unió simplement per a viure de la moma, la resta de les coses que va signar intenta no complir res de res.

Valoració:7menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Rompen el paper perquè no poden rompre la cara dels que han fet possible la resolució. No tenen respecte per res. Són uns violents sense cervell que no saben que la democràcia és respectar els que no pensen com ells. Ara cal que els jutges espanyols també ho posin en practica deixant de banda la seva pròpia ideologia igual que fan a la resta d'Europa.

Valoració:7menosmas
Per Esteve, fa mes de 2 anys

A Mallorca deim, “
Quan es diu la veritat s’acaba l’amistat” i després hi ha un anunci ok diuen “ D’acord! Acceptem pop com animal de companyia”! Per sort Europa no acepta pop com animal de companyia!

Valoració:11menosmas
Per Es fatxums ho tenen clar !, fa mes de 2 anys

Perquè això no ha fet més que començar !
I perquè els aniran caient moltes més felicitacions com aquesta !
Potser creien que ells serien els últim en fer rialles, i ara veuen que no !
Qui les donà ara les ha d´entomar ! .....

Valoració:15menosmas
Per Es Foraster, fa mes de 2 anys

Aquests de Vox son uns bosses tristes. Veient la genteta que els dóna suport, se desemmascara la patètica panda d'acomplexats que son tots ells.

Valoració:13menosmas
Per no tenen remei, fa mes de 2 anys

Aquests no tenen altres papaers que el Mein Kamph.
No accepten res més, així els anirà, aparellats amb Erdogan i adlàteres.
- ¡ Biba ! .

Valoració:9menosmas
Per Quin ridícul!, fa mes de 2 anys

Se pot ser més demòcrata?
No han crescut. Fan una rebequeria perquè NO PODEN fer res més.

Valoració:13menosmas
Per report, fa mes de 2 anys

el feixisme ejpaÑó s´haurà de menjar el seu orgull franquista, juntament amb aquesta condemna del Consell d´Europa amb patates crues, i sense amanir.



I llàstima que aquest report no s´hagués donat en temps de M. Rajoy, que hauria sigut quan tocava. Aleshores hauria fet millor el seu efecte. Però bé, ja és aquí, per a produïr-los una úlcera estomacal.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente