algo de nubes
  • Màx: 18.01°
  • Mín: 13.93°
18°

Més per Menorca enceta les negociacions amb el Govern sobre la nova Llei d'Educació: «Les nostres posicions són, bàsicament, les d’Illes per un Pacte»

Més per Menorca s’ha reunit aquest dimecres horabaixa amb el conseller d’Educació, Martí March, i el seu equip per començar a negociar les esmenes al projecte de Llei d'Educació que es debatrà durant el pròxim període de sessions del Parlament.

Les negociacions sobre el projecte de llei s’han dividit en paquets i, en la reunió de dimecres s’ha tractat un primer conjunt de temes. En concret, el diputat Josep Castells i el conseller insular Miquel Maria han traslladat les propostes dels menorquinistes sobre: el paper de l’educació no formal, la relació de l’escola amb l’entorn, i l’autonomia i projecte educatiu de centre.

Sobre la importància de l’educació no formal, Castells ha declarat que, d’acord amb els postulats d’Illes per un Pacte, «els aprenentatges adquirits a través de l’educació no formal –associacionisme, esports...– haurien de ser reconeguts pel sistema educatiu com a competències amb rellevància educativa perquè, ara mateix, el projecte de llei tracta l'educació no formal de manera anecdòtica».

«Les nostres posicions són, bàsicament, les d’Illes per un Pacte, i intentarem ser fidels a l’acord que vam signar amb aquesta plataforma. Aquelles qüestions que no arribem a consensuar amb l’Executiu, estudiarem com conventir-les en esmenes», ha afegit.

Després d'aquesta trobada, ambdues parts s’han emplaçat a continuar treballant per a millorar la futura llei.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.