nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

La concentració contra els indults de Madrid esdevé una mostra d'odi contra Catalunya i els catalans

Uns 100.000 manifestants (25.000 segons la policia espanyola, 126.000, segons la policia municipal de Madrid) s'han concentrat a la plaça de Colón de la capital espanyola per participar en allò que havia de ser una protesta contra els indults als presos polítics independentistes i que ha acabat esdevenint una exhibició d'odi contra Catalunya i els catalans.

A la protesta catalanòfoba de Colón hi han participat els partits de dreta i extrema dreta: PP, Ciudadanos i Vox. Aquesta vegada, però, i a diferència de fa dos anys, els líders d'aquestes formacions han evitat fer-se una foto conjunta i no han pujat a l'escenari.

La manifestació l'ha convocat la plataforma Unión 78, encapçalada per Rosa Díez, María San Gil i Fernando Savater. Els dirigents de Vox han estat els més aclamats, com també la dirigent del PP Cayetana Álvarez de Toledo, apartada de la primera línia pel president del partit fa uns quants mesos.

Una plaça de Colón que ha dit no als indults als presos independentistes i també no a les polítiques de Sánchez, amb consignes per demanar la dimissió del president espanyol i contra Catalunya i el catalans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

I ara no se pot puntuar els comentaris , perque els fatxes rabiosos han entrat a la pàgina i l'han espenyada.
Com si fent desastres poguéssin esborrar el seu fracàs.

Valoració:4menosmas
Per fecs !, fa mes de 2 anys

és un "aporellos-bis".
Ens critiquen als catalans per tenir una llengua i cultura pròpies, però el veritable problema radica en l´intolerància i supèrbia feixista castellana. No hi ha més.
Els tolerants, fins ara, hem set nosaltres en vers el seu castellà. Ara en `la seva democràcia` potser també els tocaria a ells demostrar que ho són, i no com el foraster `Emigrante` apàtrida que s´exhibeix per aquí en el digital.



El feixisme és intolerància, supèrbia i corrupció. Fecs, quan de residu per a reciclar!

Valoració:3menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

N'Ayuso i n'Abascal com a parella homòloga de n'Erdogan i en Devlet Bahçeli?

Valoració:3menosmas
Per Patapam, fa mes de 2 anys

N' Ayuso ja se veu la faraona d' Ecspanya, passant per damunt Casado i fent xantatge fins i tot al rei. Algú li tendria que explicar que com més amunt te fas, més gran és l' esclat.

Valoració:5menosmas
Per Que no es perdi l´esperança, fa mes de 2 anys

Això crec que és una desgràcia.. Mo tenen capet per fer les coses com toca. I degueren rebre educació franquista.
Començaré una novena a Santa Rita, advocada
d´impossibles,per si pot ajudar.

Valoració:5menosmas
Per Es Foraster, fa mes de 2 anys

S'acte d'ahir, va esser una manifestació d'odi cap an es catalans. No desitgen unir amb so perdó, volen s'enfrontament entre pobles per caçar vots. Aquí estaven ses perdedores Rosa Díez i Arrimadas, per si pescaven qualque cosa. Sa 'millor' sa tal Ayuso, que no sap de Constitució ni de lleis, però que ja se creu presidenta d'Espanya i dets espanyols de bandereta, pandereta i toros, i que fins s'atreveix amb so rei, an es qual amb evident descaradura, emplaça an es fet que se pronunciï sobre ets indults. Ahir va haver-hi un acte esperpèntic-polític a sa Plaça de Colón de Madrid, una reunió de patriotes ávids per sentir mentides i bajanades.

Valoració:6menosmas
Per tporres, fa mes de 2 anys

Les persones amb necessitats especials tenen dret a reunir-se com qualsevol altre !!

Valoració:4menosmas
Per TSF, fa mes de 2 anys

A això jo li dic masoquisme, si tant odien als catalans perquè no deixen que s'independitzin?
Tots seriem mes feliços, ho tinc claríssim

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente