algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Juan Carlos Monedero es reuneix amb dirigents de Podem a Can Alcover i diu: «si el PP fos un partit d'esquerres, estaria il·legalitzat»

Un dels ideòlegs i fundador de Podemos, Juan Carlos Monedero, va ser, aquest divendres, a Palma per mostrar el seu suport a la candidatura de Ione Belarra com a secretària general del partit.

En declaracions als mitjans abans de la presentació de la candidatura de Ione Belarra a la IV Assemblea Ciutadana Estatal de Podemos, Monedero ha considerat que la candidata te «la necessària novetat que reclama una força política que representa l'espai que pot rescatar a la democràcia».

Segons Monedero, es tracta d'un projecte polític que representa «moltes coses que calia canviar». «És una candidatura femenina, coral, horitzontal, que surt de Madrid i representa aquesta condició plurinacional que tant costa entendre en molts llocs», ha recalcat.

A més de qualificar com a «ferma i dialogant» la proposta de Belarra, Monedero ha afegit que «hi ha una manera diferent de fer les coses que s'ha obert amb la substitució de Pablo Iglesias».

Abans de comentar el projecte de Belarra a Can Alcover, Monedero s'ha referit a les darreres notícies entorn del PP i ha asseverat que «si fos un partit d'esquerres, estaria il·legalitzat». «Estam en un moment d'alarma democràtica amb el PP, que ha estat capaç de corrompre les institucions robant-les», ha afirmat.

Monedero ha protagonitzat l'acte al costat de les diputades de Podemos en el Congrés Antònia Jover i Lucía Muñoz, que també han mostrat el seu suport a Belarra.

Així, Jover ha indicat que l'objectiu és «fer créixer» Podemos «no sols a nivell estatal, sinó a les Balears de la mà de Belarra». «Amb ella, tots serem més forts i podrem construir un partit més feminista i més verd», ha assegurat, per a després afegir: «Hem demostrat que som força de govern i la música de la gestió, quan estem nosaltres, sona millor», ha subratllat.

Per la seva part, Muñoz va agrair als presents el seu suport a Belarra i ha detallat que afronten aquesta nova etapa «amb il·lusió i responsabilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Quina fiabilitat té aquest personatge?

Valoració:0menosmas
Per Pobrets, fa mes de 2 anys

No entenc el que dius, Guillem. Reduir tot a enveges, gelosies, personalismes, etc, crec que és massa fàcil. La dreta i l'extrema dreta practicament no governen enlloc. Per tant, tots aquests mals que dius, mal govern, injústicia, abusos del capitalisme, etc, deu ser culpa de la suposada esquerra que governa gairebé arreu i no solucionen.

Valoració:-6menosmas
Per guillem, fa mes de 2 anys

Els mals principals de les esquerres, de la majoria de les seves organitzacions, partits i associacions, son els sectarismes, personalismes, enveges i ressentiments que impedeixen fer un front comú per combatre l’opressió i la brutícia política del estat espanyol, les lleis laborals opressores, la llei mordassa, els privilegis de la banca, l'església, l'exercit, la monarquia i les multinacionals. Tots lluitant contra l'estat, però per separat i rient quan en les altres formacions hi ha desànim ò divisió. No és estrany que amb aquest nivell de les esquerres, les dretes i les extremes dretes espanyoles ho tinguin tant fàcil.



Valoració:7menosmas
Per Pobrets, fa mes de 2 anys

Ja només es poden reunir els dirigents perquè la gent del carer, quan ha vist el frau polític, ha fuit de quatres, més aviat que de pressa.

Valoració:5menosmas
Per Fins els ovaris, fa mes de 2 anys

Entrar sí que ho han de poder fer, ara que paguin un bon lloguer, que quan són a les institucions se n'obliden de Can Alcover.

Valoració:5menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys

A Can Alcover, no haurien de deixar entrar a gent com aquesta, que sols vol una Espanya tan unida i fermada com la volen els del PP, aquests no són els nostres aliats, els aliats que necessitem són com els Verds de França, i no l'esquerra rancia de Pedemos.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente