cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Esquerra i Junts anuncien un preacord per governar en coalició

Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya han anunciat aquest dilluns al matí que finalment han tancat un acord d'investidura per governar en coalició.

Segons un comunicat conjunt, les negociacions s'han desbloquejat després de dues reunions llargues durant el cap de setmana en què han participat Jordi Sànchez i Pere Aragonès

Govern i estratègia independentista

Segons fonts dels dos partits, el preacord inclou el programa i l'estructura de govern, i també l'estratègia independentista, tot i que continuen negociant els detalls.

Està previst que la compareixença de Sànchez i Aragonès per explicar l'acord sigui a la una del migdia d'aquest dilluns.

Demanen disculpes a la ciutadania

En el comunicat, els dos partits demanen disculpes «per haver allargat tant el tancament de l'acord», i es comprometen a treballar amb la CUP i a «reconstruir la confiança amb la ciutadania de Catalunya».

També afirmen que la intenció és «poder avançar cap a l'objectiu comú de la independència en forma de República Catalana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per és normal, fa mes de 2 anys

Units som més forts i poderosos per a triar el futur més positiu i engrescador. Pesi a qui pesi, i amargui a qui es vulgui amargar.
És llei de vida.
És llei de progrés.
És normal.

Valoració:6menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys

L´estratègia independentista ha de ser el punt fort de l´acord de govern, nogensmenys la premsa afí al règim del 78 com la Vanguardia d´avui ja s´inventen estadístiques on diuen que guanya el no a la independència per dinamitar el procès. Aquesta gent que està tan contenta quan s´inventen que guanya el no, perquè no ens deixen votar doncs si ho tenen tan clar??? Serà que són uns mentiders.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente