cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Negueruela sosté que les aglomeracions del cap de setmana demostren que «cal mantenir les restriccions»

El portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha defensat aquest dilluns que les imatges de concentracions vistes el cap de setmana a Palma i altres ciutats de l'Estat després de la fi de l'estat d'alarma «demostren la necessitat de continuar mantenint les restriccions».

En la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Govern, Negueruela ha traslladat la seva «ferma condemna» a les aglomeracions que a Palma varen derivar en càrregues policials i ha cridat a fer una «reflexió conjunta».

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball ha criticat les formacions polítiques que han passat de posicionar-se en contra de l'estat d'alarma a demanar ara que es mantengui.

Negueruela ha demanat «altura de mires» als qui «han demanat llibertat» i ha assegurat que els controls es mantendran i s'intensificaran de cara als pròxims dies i especialment els caps de setmana.

«Estam en pandèmia i hem de continuar salvant vides», ha afegit el portaveu de l'executiu, qui ha defensat la «coherència» del Govern amb mesures, ha apuntat, ratificades pel Tribunal Superior de Justícia de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Insolidaris, irresponsables, fa mes de 2 anys

Aquestes aglomeracions són de personal jove, que si està contaminat no té símptomes. Però pot encomanar el virus...
I Hala! Tots cap a casa i aquí no ha passat res.
No es fa la feina bé. Qui incompleix, que pagui!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente