lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Podem insisteix que el PSOE «compleixi el seu compromís» de derogar la reforma laboral

Podem ha demanat aquesta setmana, amb motiu del Dia del Treballador, al PSOE que «compleixi amb el seu compromís de derogar la reforma laboral per a acabar d'una vegada per sempre amb la precarietat, perquè a les Illes hi ha milers de persones amb contractes precaris que no poden esperar més».

Així ho ha explicat el secretari d'Organització de la formació habitada, Alejandro López, qui ha afegit que «ara més que mai, és el moment de fer-lo i, per això, ha demanat serietat i compromís al PSOE d'una vegada per sempre perquè compleixi el que va signar amb Unides Podem».

«Tenim una ministra de Treball decidida a acabar amb la reforma laboral i una situació dramàtica de crisi que ens empeny a això», ha indicat.

López ha destacat que «l'increment del salari mínim interprofessional va ser una mesura que es va aconseguir gràcies a la labor d'Unides Podem». «També el compromís amb els ERTO, les ajudes directes a autònoms i l'escut social desplegat durant la crisi, la prohibició dels acomiadaments i les ajudes als fixos discontinus, una figura laboral molt present a Balears que Yolanda Díaz també va tenir en compte», ha ressaltat.

Així, ha considerat que «sense Unides Podem en el Govern, la gestió de la crisi hagués estat molt diferent». «En crisis anteriors hem vist com milers i milers de persones quedaven enrere. De rescatar als bancs hem passat a rescatar persones. Per a culminar tot això i acabar amb molts més abusos, hem de derogar la reforma laboral amb urgència. Només demanem que es materialitzi els pactes», ha assegurat López.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.