algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Campomar: «El Govern espanyol ha abandonat les seves obligacions amb les Illes Balears i només pensa en les eleccions a Madrid»

La diputada de MÉS per Mallorca Joana Aina Campomar ha denunciat l’abandonament del Govern espanyol en les seves obligacions perquè «les eleccions a la Comunitat de Madrid estan absorbint tota la seva atenció». La representant ecosobiranista ha exigit maduresa al govern de coalició i ha expressat la seva por que aquesta situació es perllongui «fins a la formació de govern a la Comunitat de Madrid» i es retardin «les accions que s’esperen d’un govern eficaç».

Segons Campomar, «vivim un moment complicat i ple de reptes i el govern de l’Estat està deixant de banda temes cabdals per a les Illes Balears com són l’arribada de més vacunes, la reactivació econòmica i la resposta al REIB». En un moment crucial per al turisme com a sector estratègic «veiem com la Ministra de Turisme Reyes Maroto està completament centrada en actes de campanya del PSOE» ha puntualitzat la diputada de MÉS per Mallorca. En aquest mateix sentit ha criticat la renúncia de Pablo Iglesias com a ministre per a convertir-se en el candidat d'Unidas Podemos al govern de la Comunitat. Tot plegat, «no deixa de posar de manifest la visió centralista de la política espanyola que prioritza sempre uns territoris per damunt dels altres».

Amb tot, la diputada ha criticat que mentre a la Unió Europea s’estan discutint els fons Next Generation per la reactivació econòmica postCovid, el Govern espanyol «en compte de centrar els seus esforços en el disseny de polítiques econòmiques que ens allunyin de la crisi social i econòmica se centra en la batalla partidista de la Comunitat de Madrid», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Té raó, fa mes de 3 anys

Té raó aquesta dona, Més sempre està pendent de Madrid i del que fa el PSOE.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente