nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

El Pi reclama que les farmàcies de les Balears puguin realitzar test d'antígens

El Pi ha reclamat que el Govern estudiï conjuntament amb el Col·legi d'Apotecaris la possibilitat que a les farmàcies es puguin realitzar proves de detecció de la Covid-19 «sempre que es donin les garanties sanitàries requerides per a fer proves diagnòstiques». La formació s’ha reunit aquest matí amb el Col·legi de Farmacèutics de les Balears per «escoltar les seves reivindicacions i explicar-los la iniciativa que defensaran al Parlament».

El president de la formació Antoni Amengual, ha explicat que «els apotecaris podrien col·laborar amb els poders públics en comptar amb una important xarxa de punts d'atenció i descongestionar els centres d'atenció primària». Segons Amengual, «la possibilitat de realització d'aquestes proves a farmàcies a més de les garanties sanitàries també hauria de tenir en compte el preu o cost per assegurar una contraprestació adequada i transparent a aquesta funció, tot evitant tant un preu excessiu com un preu per davall del cost del servei».

El president, ha comentat que «la reunió amb el col·legi de farmacèutics ha estat molt cordial i ha quedat pales que estan d’acord amb la nostra iniciativa, ja que ells s’han oferit col·laborar amb l’administració sanitària per fer proves d’antígens i en la vacunació, si fos necessari».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris