algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Més per Menorca critica que MÉS per Mallorca publiqués articles que encara no s'havien acordat

L'Executiva de Més per Menorca ha decidit paralitzar el procés de creació una marca sobiranista estable per a concórrer a les pròximes eleccions generals amb MÉS per Mallorca, Ara Eivissa i Gent per Formentera.

El coordinador de la formació menorquinista, Damià Moll, ha explicat aquest dimarts que el motiu d'aquesta suspensió de les negociacions té el seu origen en la publicació per part de MÉS per Mallorca de diversos documents que, segons ha dit, encara no coneixien els afiliats de Més per Menorca, la qual cosa ha creat gran malestar en la cúpula de la formació menorquina.

«MÉS per Mallorca no ha respectat ni el calendari, ni els temps establerts, per a anunciar públicament la creació d'aquesta marca estable sobiranista, apropiant-se d'alguna manera del que sempre ha estat una iniciativa conjunta», ha explicat Més per Menorca.

No obstant això, Moll ha considerat necessari «prendre's un temps de reflexió, però amb la voluntat de continuar parlant», encara que ha matisat que «les maneres d'actuar de MÉS per Mallorca hauran de canviar si volen que el projecte tiri endavant»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francament, fa mes de 2 anys

MÊS per Menorca son com la CUP: Uns carregats de punyetes que ni mengen ni deixen menjar.

Valoració:-1menosmas
Per Joana Ordines, fa mes de 2 anys

MÉS per Mallorca es la vergonya del catalanisme d'esquerra. La seva organització es inexistent. I per això pasen aquestes coses. Pobres menorquins, si es deixen dur per Mallorca.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente